https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Crammerock maakt eerste namen van line-up én start van de ticketverkoop bekend

Crammerock maakt eerste namen van line-up én start van de ticketverkoop bekend

23 namen, waaronder The Kooks (!), nemen alvast een podium in.

crammerock 2021
© Crammerock

Goed nieuws, want naast We Can Dance en De Lokerse Feesten, gaat nog een ander bekend Belgisch festival gewoon door. De organisatie van Crammerock maakt het eerste deel van de line-up bekend en kondigt aan wanneer de ticketverkoop van start gaat. Spoiler alert: héél snel al.

Nadat Pukkelpop zo last minute geannuleerd werd, viel de zomer voor heel wat festivalgangers in het water. Toch is er goed nieuws, want Crammerock gaat dit jaar wél gewoon door. De organisatie van het festival kondigt 23 namen aan die een podium zullen innemen op 3 en 4 september in Stekene.

The Kooks, Doe maar, Tourist LeMC en meer

Met nationale en internationale namen in verschillende genres is er voor elk wat wils. Zo komt de Britse indie-rockband The Kooks op zaterdag naar ons land en zal je dus misschien kunnen meekwelen met hun grote hits zoals ‘Naïve’ of ‘She Moves in Her Own Way’. Verder neemt ook de Nederlandse band Doe Maar met hun nummers ‘Doris Day’ en ‘Is Dit Alles’ de vrijdag een plekje in op het festival.

Daarnaast zien we op Crammerock talent zoals Suede, Arsenal en Compact Disk Dummies. Ook hiphopfans kunnen dit jaar weer hun hartje ophalen met Zwangere Guy, Tourist LeMC, Glints, Chuki Beats, K1D, Dikke en Tiewai. Verder bestaat de line-up uit Portland, Equal Idiots, High Hi, Ramkot, De Mens, Jarreau Vandal, Jonna Fraser, Whispering Sons, Circa Waves, ADF Samski en tenslotte ook de Oekraïnse Eurovisiesongdeelnemer Go A.

© Crammerock

Ook Crammerock werkt met een Covid Safe Ticket waarmee je moet aantonen dat je al minstens twee weken volledig gevaccineerd bent, dat je een negatieve PCR-test hebt afgelegd, dat je een negatieve antigeentest hebt of dat je een herstelcertificaat van maximum zes maanden oud hebt.

Ticketverkoop

Mark your calendars, want wie op 3 en 4 september coronasafe wil feesten op Crammerock, kan voor dat festival vanaf woensdag 4 augustus om 11u ‘s ochtends via de website tickets scoren. Maar snel zijn is de boodschap, want het festival in Stekene was de voorbije jaren telkens uitverkocht.

Lees ook: