Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Allison Heine via Unsplash

Enkele handige tips voor wie on a budget trouwt!

5 budgetproof alternatieven voor wie geen fortuin wil uitgeven aan trouwfoto’s

Is fotografie geen prioriteit voor jou, maar ben je wel op zoek naar een manier om je dag vast te leggen? Dan zijn er uiteraard nog andere mogelijkheden om mee aan de slag te gaan. Wij geven inspiratie.

Do it yourself

  1. Hou jij van een vleugje nostalgie? Leg dan op elke tafel wegwerpcameraatjes waarmee je gasten helemaal los kunnen gaan.
  2. Je gasten maken ongetwijfeld een heleboel filmpjes en foto’s op je trouwdag. Als ze die posten en er een – door jullie gekozen – hashtag aan toevoegen, staan die handig bij elkaar. Je kan ook met een gratis app zoals Wedbox werken. In die app kunnen je gasten al hun materiaal snel en makkelijk uploaden zonder het op hun eigen social media te moeten posten.
  3. Een photobooth is niet alleen een leuke attractie op je feest, maar zorgt ook voor leuke herinneringen. Je kan er eentje huren, maar je kan er evengoed zelf een maken door een digitale camera met zelfontspanner te installeren in een mooi versierd hoekje.
  4. Onder het motto dat iedereen z’n steentje moet bijdragen op een huwelijk: vraag een vijftal familieleden om om de beurt foto’s te maken met een digitale camera. Wil jij liever bewegend beeld als herinnering? Geef je gsm dan door tijdens het feest, zodat iedereen vloggewijs op je DIY trouwfilmpje verschijnt. Hoezo teamwork?
  5. Geen zin om je gasten lastig te vallen met fotografieopdrachtjes ? Dan kan je altijd op zoek naar een studente fotografie. Ideaal voor wie on a budget trouwt en een goede win-win: zij oefent, jij betaalt een stuk minder.


Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '