Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Pexels

Gewoon via de app zodat je zelf niet de deur uit moet.

Dankzij bpost kan je nu gratis 10 fotokaartjes naar je geliefden sturen

Met #FlairRaakt willen we je aanmoedigen om een virtueel kaartje te sturen naar al wie je lief hebt. Want het is nu belangrijker dan ooit om aan je geliefden te laten weten dat je aan hen denkt. Heb jij je virtueel berichtje al verstuurd en wil je nog een stapje verder gaan? Dankzij bpost kan je nu gratis 10 fotokaartjes versturen.


Een grappige selfie om je oma op te beuren, een foto van je kleintje om je ouders een straaltje zon te bezorgen of een prachtig plaatje van je viervoeter om je beste vriendin een hart onder de riem te steken. Welke leuke foto je ook op je telefoon hebt staan, dankzij bpost kan je ‘m nu gratis als postkaartje versturen naar al wie je lief is. Normaal kost zo’n kaartje € 2, maar met de code LOVEYOU is het helemaal gratis en voor niks. En dat geldt voor maximaal 10 kaartjes. Download de gratis Mobile Postcard-app (voor Apple of voor Android), kies een foto en een boodschap, vul de adresgegevens van je geliefde in en Bpost doet de rest. Nog meer liefde verspreiden? Hang dan meteen ook een brief of tekening op je brievenbus om je postbode te bedanken.

Toch nog een virtueel kaartje sturen naar je geliefden? Op Flairraakt.be voorzien we je van de grappigste, meligste en liefste berichtjes (soms met een knipoog). Zo heb je een kant-en-klare boodschap voor je geliefde familielid, vriend, vriendin of lief die jullie zo dicht mogelijk bij elkaar zal brengen, want woorden verbinden. Touch with words, not with your hands.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '