Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Een gastenboek voor op het toilet of een schriftje waarin al jouw reisgenoten hun verhalen neerpennen.

HEBBEN: verzamel herinneringen in deze 5 vriendenboekjes voor volwassenen

Oh, een vriendenboekje. Wat een trip down memory lane! Het lijkt pas gisteren dat je vriendinnen van de basisschool met hun slordige handschrift de pagina’s bekliederden. Er bestaan nu ook zo’n boekjes voor volwassenen. Je zal denken ‘niets voor mij’, totdat je aan het invulproces begint.

‘Het beste vriendenboek’ van Elise De Rijck
Op de achterflap staat het duidelijk vermeld: een boek voor ‘grote mensen’. Met vragen over hun bucketlist, grootste blunder en de kleur van hun tandenborstel geef je jouw vriendinnen onderwerpen om serieus over na te denken.

€ 12,99 – bol.com

‘Friendship Book for backpackers’ van Cerina de Troije
In dit boekje kan je alle mensen die je tijdens het backpacken ontmoet een stukje laten schrijven. De vragen variëren van ‘Wat was het gênantste moment van deze trip?’ tot ‘Wat wil je nog zeggen voordat we definitief afscheid nemen?’.

€ 15,99 – bol.com

‘Toilet Gastenboek, vul in terwijl je zit’


In dit gastenboek krijgen 60 toiletgasten die langskomen de kans om voor jou een boodschap achter te laten. Een geschreven boodschap weliswaar. Hoe kunnen ze anders die verloren tijd op de porseleinen troon opvullen?

€ 12,99 – bol.com

‘Dear friend, wat ik je graag wil zeggen’ van Elma van Vliet


Dit lijkt ons een geschikt verjaardagscadeautje voor jouw beste vriendin. En je hoeft niet meer te stressen over wat je haar nu weer kan schenken. Perfect!

€ 12,99 – bol.com

‘Heb je vrienden lief’ van Lars van der Werf
Om aan iemand te geven of zelf bij te houden. Wat dit vriendenboekje nog leuker maakt? Tussen de invulpagina’s door staan de mooiste versjes van dichter Lars.

€ 15,00 – bol.com

[td_smart_list_end]

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '