Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Van een bestseller van Colleen Hoover tot minder bekende pareltjes.

11 romantische audioboeken die je dit weekend helpen ontspannen

It’s Friday! Het weekend staat voor de deur en dat betekent voor de meesten van ons dat er op z’n minst een paar uurtjes me-time op de planning staan. En er is nu eenmaal geen betere manier om te ontspannen dan met een hartverwarmend boek. Daarom zochten wij naar elf romantische audioboeken die je dit weekend al luisterend kan verslinden.

Onvoorwaardelijk (Ugly Love) – Colleen Hoover

Onvoorwaardelijk (Ugly Love) - Colleen Hoover

Onvoorwaardelijk (Ugly Love) – Colleen Hoover

€ 16,99  –  Z&K

Wanneer verpleegkundige Tate haar buurman Miles tegen het lijf loopt, voelt ze zich onmiddellijk tot hem aangetrokken. En dat is wederzijds! Van liefde kan echter geen sprake zijn: hij wil geen relatie en zij heeft er geen tijd voor. ‘Neighbors with benefits’ daarentegen... Hun set-up heeft genoeg kans van slagen, zolang Tate zich maar aan twee regels weet te houden: vraag niet naar het verleden en verwacht geen toekomst samen. Maar hoe leuk is het om je aan de regels te houden?

SHOP HIER

Wat we achterlaten – Rebecca Yarros

Wat we achterlaten - Rebecca Yarros

Wat we achterlaten – Rebecca Yarros

€ 14,99  –  Z&K

Georgia moet helemaal opnieuw beginnen na haar scheiding: ze is haar huis in New York, haar vrienden en haar trots kwijt. Terug in Colorado ontmoet ze de arrogante bestsellerauteur Noah Harrison, die is gevraagd om de onvoltooide roman van haar overgrootmoeder Scarlett Stanton – een literair icoon – af te ronden. Met tegenzin gaat Georgia met hem aan het werk. Als Noah en Georgia een doos met brieven vinden, begrijpen ze waarom Scarlett het boek nooit heeft afgerond.

SHOP HIER

All in – Ron Simpson

All in - Ron Simpson

All in – Ron Simpson

€ 9,99  –  Spectrum

Trev is na zijn jarenlange legerdienst op weg naar zijn ouderlijk huis om zijn leven in Londen weer op te pikken. Wanneer hij op de allerlaatste bus richting huis stapt, valt zijn oog meteen op een bloedmooi meisje. Voor Trev is het meteen liefde op het eerste gezicht. Hij raapt al zijn moed en beste versiertrucs bij elkaar en stapt op haar af. Nour valt als een blok voor de charmes van de Britse gentleman en zegt volmondig ‘ja’ wanneer hij haar en haar mama ‘s avonds mee uit eten vraagt. Het wordt een romantische avond om nooit te vergeten, maar hij eindigt op een sisser. Nour moet nog geen dag later weer het vliegtuig opstappen richting haar thuisstad Tel Aviv en Trev achterlaten. Trev doet het onmogelijke en gaat net voordat Nour aan boord stapt, amper 48 uur na hun eerste ontmoeting, op één knie zitten. Zegt Nour voor een tweede keer volmondig ja?

SHOP HIER

Droom van mij – Jennifer L. Armentrout

Droom van mij - Jennifer L. Armentrout

Droom van mij – Jennifer L. Armentrout

€ 7,99  –  Z&K

Weduwe Abby woont sinds de dood van haar man alleen. Wanneer ze op een avond getuige is van een moord, ontmoet ze de mysterieuze Colton. En wat blijkt? Rechercheur Colton is Abby’s grote jeugdliefde. Ze probeert afstand te houden, maar wanneer Abby doodsbedreigingen krijgt, vangt Colton haar op en bekent hij dat hij altijd al een boontje heeft gehad voor haar. De twee groeien steeds dichter naar elkaar toe, maar is Abby wel klaar voor een nieuw hoofdstuk én nieuwe man in haar leven?

SHOP HIER

Onder de sterren van Montpellier – Marina Folkers

Onder de sterren van Montpellier - Marina Folkers

Onder de sterren van Montpellier – Marina Folkers

€ 14,99  –  Z&K

Cleo is het beu om het slachtoffer te zijn van de pijnlijke roddels die in het dorp de ronde doen over haar. Ze krijgt de kans om voor een paar maanden naar Zuid-Frankrijk te trekken en besluit meteen om haar koffers te pakken en zich een tijdje af te zonderen, maar dan ontmoet ze haar aantrekkelijke nieuwe Franse buurman Luc. Cleo stelt zich na jaren eenzaamheid langzaam maar zeker open voor een nieuwe relatie. Luc houdt van haar gezelschap, maar heeft schrik om Cleo te verliezen. Hij heeft namelijk een tumultueus verleden en is nog niet klaar om dat met haar te delen...

SHOP HIER

IJsbreker – Hannah Grace

IJsbreker - Hannah Grace

IJsbreker – Hannah Grace

€ 12,99  –  Love Books

Stassie heeft één doel in haar leven: een plek veroveren in het Amerikaanse kunstschaatsteam. Ze werkt keihard om de beste te zijn van het universiteitsteam van Maple Hills. Ze heeft altijd alles onder controle. Tot de knappe ijshockeyer haar plannen volledig in de war gooit. Nathan is aanvoerder van het ijshockeyteam de Maple Hills Titans. Wanneer door een klein misverstand de kunstschaatsers en ijshockeyers de rest van het semester de ijsbaan moeten delen, is Nathan vastbesloten dat zo soepel mogelijk te laten verlopen. Maar dan stijgt de spanning tussen de twee van alle kanten. Stassie maakt zich geen zorgen, want verliefd worden op een ijshockeyer… Dat zou haar nóóit overkomen. Of toch wel?

SHOP HIER

Alles of niets – Gillian King

Alles of niets - Gillian King

Alles of niets – Gillian King

€ 12,99  –  Z&K

Nikki worstelt zich door een moeilijke periode: ze heeft een pijnlijke break-up achter de rug en raakt maar niet over haar ex heen. Wanneer ze op de trein Thijs ontmoet, verdwijnen al haar twijfels en zorgen als sneeuw voor de zon. Ze wordt op slag verliefd op Thijs en die gevoelens zijn wederzijds, maar er is een probleem. Thijs heeft een vriendin en werd in het verleden door haar bedrogen, maar hij besloot toch om geen punt achter hun relatie te zetten. Hij komt in een tweestrijd terecht en kan maar moeilijk weerstaan aan de avances van Nikki. Gaat hij erop in of blijft hij wél trouw aan zijn lief?

SHOP HIER

Voor wat, hoort wat – Sophie Kinsella

Voor wat, hoort wat - Sophie Kinsella

Voor wat, hoort wat – Sophie Kinsella

€ 14,99  –  The House of Books

Wanneer Fixie Farr er in een koffiebar voor zorgt dat de laptop van een (knappe) vreemde man niet gestolen wordt, bedankt Sebastiaan, de eigenaar van de computer, haar met een ‘I owe you’ op een servetje. En zo gezegd, zo gedaan: Sebastiaan zorgt ervoor dat Fixies jeugdliefde en goede vriend Ryan aan een job geraakt. Fixie geeft op haar beurt weer een ‘I owe you’ aan Sebastiaan en zo gaat de (romantische) bal uiteindelijk aan het rollen. Ze leren elkaar beter kennen en delen belangrijke levensgebeurtenissen met elkaar, maar wanneer Fixie moet kiezen tussen haar familie of het leven dat ze eigenlijk al altijd wilde leiden, heeft ze het gevoel dat ze er plots weer helemaal alleen voor staat.

SHOP HIER

De laatste brief – Rebecca Yarros

De laatste brief - Rebecca Yarros

De laatste brief – Rebecca Yarros

€ 14,99  –  Zomer & Keuning

Ella beviel op haar negentiende van een vrolijke tweeling en is nu, vijf jaar later, de trotse eigenaar van een succesvolle Bed & Breakfast. Ze heeft sinds kort een pennenvriend: Beckett zat met haar overleden broer in het leger en is ook tijdens hun briefwisseling op missie. Wat Ella niet weet, is dat Beckett haar op een speciale manier wil verrassen. Wanneer hij plots voor haar deur staat en voorstelt om een handje toe te steken in de B&B, weet Ella niet wat haar overkomt. Ze vindt Beckett een fijne man, maar weet niet of ze een serieuze relatie wel ziet zitten. Haar kinderen zijn dol op hem, maar zij...

SHOP HIER

Als morgen niet bestaat – Jennifer L. Armentrout

Als morgen niet bestaat - Jennifer L. Armentrout

Als morgen niet bestaat – Jennifer L. Armentrout

€ 14,99  –  Zomer & Keuning

De zeventienjarige Lena heeft het ene moment nog een vriendengroep, een wederzijdse verliefdheid én grootse plannen voor haar studententijd. Dat verandert allemaal als ze na een feestje met vier vrienden betrokken raakt bij een auto-ongeval. Lena is de enige die het overleeft. Ze wordt verteerd door schuldgevoel, kruipt in haar schulp en duwt iedereen van zich af.

SHOP HIER

Stuk van jou – Susan van Eyck

Stuk van jou - Susan van Eyck

Stuk van jou – Susan van Eyck

€ 14,99  –  Uitgeverij De Fontein

De 33-jarige Emma heeft het bijzonder moeilijk om het verleden los te laten. Haar grote liefde Boris kwam twee jaar geleden om het leven en sindsdien staat Emma’s leven stil. Gelukkig wordt ze goed opgevangen door haar beste vriendin Alice en Wout, een van de beste vrienden van Boris. Wanneer die laatste voor een tijdje in Engeland gaat wonen en aan Emma vraagt om met hem mee te gaan, neemt ze een heel impulsieve beslissing en zegt ze ‘ja’. Daar krijgt ze niet veel later spijt van wanneer ze in Engeland opnieuw verliefd wordt. Ze heeft het gevoel dat ze Boris verraadt en begint aan zichzelf te twijfelen, maar dan gebeurt er iets waardoor ze plots helemaal geen kans meer heeft om nog keuzes te maken...

SHOP HIER

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '