Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Voor wie eens wat anders wil proberen én voelen.

Oh, ja! Deze 5 boeken helpen je op weg naar een orgasme

Naomi Ghyssaert
Naomi Ghyssaert Webjournaliste

Hoewel een intiem hoogtepunt bereiken heel wat voordelen heeft voor jou en je lichaam, is een orgasme niet voor elke vrouw een vast begrip. Daarom verzamelden we enkele boeken die jouw erotische ervaringen – en die van je partner – naar een hoger niveau kunnen tillen. Uitproberen maar!

Kom je ook? – Laura Hiddinga

Kom je ook? - Laura Hiddinga

Kom je ook? – Laura Hiddinga

€ 15  –  Kosmos Uitgevers

De Nederlandse Laura Hiddinga schrijft met veel plezier over vrouwen en seks in haar boek ‘Kom je ook?’ en voor online magazine LotteLust. Onder het motto ‘oefening baart kunst’, ga je met deze handleiding aan de slag en kom je meer over het vrouwelijk orgasme te weten.

shop hier

Climax Club – Jüne Plã

Climax Club - Jüne Plã

Climax Club – Jüne Plã

€ 16,90  –  Horizon

Jüne Plã is een Franse illustratrice en meesteres in orgastisch climaxen. Met haar uitleg en duidelijke tekeningen nodigt ze in ‘Climax Club’ iedereen uit om hun intiem genot naar een hoger niveau te tillen. Een toegankelijke handleiding voor wie eens wat anders wil voelen.

shop hier

Yes, please! – Lucas De Man & Mariëlle de Goede

Yes, please! -  Lucas De Man & Mariëlle de Goede

Yes, please! – Lucas De Man & Mariëlle de Goede

€ 20,99  –  Lev.

Hoewel we daar misschien verlegen over zijn, is er geen enkele erotische fantasie die alleen in jouw hoofd ronddwaalt. Lucas De Man en Mariëlle de Goede verzamelen in ‘Yes, please!’ verschillende fantasieën van over heel Nederland en Vlaanderen, met bijhorende, verrijkende verhalen. Misschien wat intieme inspiratie voor jezelf?

shop hier

Kom als jezelf – Emily Nagoski

Kom als jezelf - Emily Nagoski

Kom als jezelf – Emily Nagoski

€ 22,99  –  Lev.

De belangrijkste boodschap van auteur Emily Nagoski? Dat je helemaal normaal bent! In deze herziene editie ‘Kom als jezelf’ bespreekt ze aan de hand van wetenschappelijk onderzoek hoe meerdere factoren een rol spelen bij jouw sekservaringen, zoals stress, hormonen en je eigen body image. Alles over jouw seksualiteit in één boek!

shop hier

Vaginaplezier – Ann Cuyvers

Vaginaplezier - Ann Cuyvers

Vaginaplezier – Ann Cuyvers

€ 22  –  Pelckmans

Ann Cuyvers zet vagina en plezier samen op de eerste plek als het aankomt op seksueel en intiem genot. Ze leert je in 12 stappen wat opwinding, masturbatie, seks en verzorging écht voor jou kunnen betekenen. Want ook genot en erotische connectie met jezelf maken deel uit van zelfliefde...

shop hier

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '