https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © Netflix

Kick jij ook op spannende verhalen over overspel, bedrog en toxische relaties?

9 zenuwslopende romans voor fans van de Netflixserie ‘Dirty John’

Jolien Meremans


Bingewatchte jij de eerste twee seizoenen van de Amerikaanse true crime ‘Dirty John’ in no time? Dan is de kans groot dat jij kickt op overspel, bedrog en toxische relaties. Wil je die serie nu inruilen voor boeken die je minstens even hard zullen achtervolgen? Dan moet je deze negen exemplaren zeker aan je must-reads toevoegen!

Gone Girl, Gillian Flynn

Nick Dunne’s echtgenote Amy verdwijnt op hun vijfde huwelijksverjaardag. De politie onderzoekt de zaak en trekt al snel Nick in twijfel, en al zeker wanneer ze ontdekken dat zijn leven één grote leugen is. Zijn geheimen roepen bij de onderzoekers heel wat vragen op, maar wanneer Amy plots bebloed thuis arriveert, verandert hij al snel van een hoofdverdachte in een slachtoffer van Amy’s psychologische spelletjes.

€ 19,99 – Bol.com

Stilhouse Lake, Rachel Caine

Huisvrouw Gina leidt het perfecte leventje: ze is gelukkig getrouwd, heeft twee schatten van kinderen en een toffe vriendengroep. Maar wanneer het geheime leven van haar man na een auto-ongeluk wordt onthuld moet Gina noodgedwongen alles achterlaten. Ze slaat op de vlucht met haar kinderen en neemt een nieuwe identiteit aan. En hoewel haar ex in de gevangenis zit, blijft ze het doelwit van stalkers en internettrollen die denken dat ze iets te maken heeft met zijn misdaden, en al zeker wanneer er in het meer aan haar nieuwe huis een lijk wordt gevonden.

€ 10 – Bol.com

Ik volg je, Lisa Jewell

Joey trekt na haar buitenlandse carrière weer naar haar geboortestad om er zich met haar kersverse echtgenoot Alfie te settelen. Het koppel trekt voorlopig in bij Joeys broer Jack, maar hun relatie lijdt onder de onstabiele situatie. Wanneer Joey op een dag buurman Tom tegen het lijf loopt, voelt ze zich meteen aangetrokken tot zijn charmes en uiterlijk en begint ze hem, ondanks het leeftijdsverschil van 30 jaar, overal te volgen. Haar onschuldige verliefdheid groeit uit tot een gevaarlijke obsessie…

€ 17,99 – Standaard Boekhandel

In het donker, Cara Hunter

Een vrouw en een kind worden aangetroffen in de kelder van een bejaarde man. Hij beweert de twee nog nooit eerder gezien te hebben en weet niet hoelang ze al in zijn kelder wonen. De vrouw wil niet praten noch vertellen wie ze is en staat ook niet opgegeven als vermist. Inspecteur Adam Fawley gaat op zoek naar de waarheid, maar ontdekt al snel dat de twee vreemdelingen niet zo onschuldig zijn als ze lijken.

€ 19,99 – Standaard Boekhandel

Jij Ik Alles, Catherine Isaac

Jessica is de leugens van haar man Adam zo beu als koude pap. Zijn overspel en gebrek aan vaderliefde lopen de spuigaten uit en ze besluit een punt te zetten achter hun relatie. Hij vertrekt naar het verre Frankrijk en zij kan eindelijk de touwtjes weer in handen nemen. Wanneer ze tien jaar later met hun zoon richting het hotel trekt dat hij uitbaat, heeft ze één missie voor ogen: ervoor zorgen dat Adam eindelijk zijn hart verliest aan William,  want Jess draagt een geheim met zich mee dat zijn leven voorgoed zal veranderen.

€ 15,99 – Bol.com

Bonuskind, Saskia Noort

Nadat Lies ‘s ochtends met een vreemd gevoel wakker wordt, merkt ze dat het bed van haar mama niet beslapen is en dat haar gsm nog steeds op haar nachtkastje ligt. Lies ontvangt 24 uur lang geen teken van leven en na lang aandringen schakelen haar vader en zijn nieuwe vriendin Laura de hulp van de politie in. Lies’ vader beweert dat haar moeder mentale problemen heeft en hun scheiding nooit helemaal heeft kunnen verwerken. Hij stelt iedereen gerust en is er zeker van dat ze wel weer boven water zal komen, maar Lies voelt dat er meer aan de hand is en start zélf een onderzoek.

€ 21,99 – Bol.com

Achter gesloten deuren, B.A. Paris

Jack en Grace lijken voor de buitenwereld het perfecte leventje te leiden. Hij is knap en rijk, zij is lief en verdraagzaam. Toch draagt het koppel een goed bewaard geheim met zich mee en gedraagt vooral Grace zich de laatste weken ontzettend vreemd. Hoewel ze geen job heeft, komt ze nog amper buiten. Haar vriendinnen zien haar nog nauwelijks, ze gaat amper nog winkelen en neemt zelfs haar telefoon niet meer op. Zou het te maken kunnen hebben met een van hun slaapkamers die tralies voor het raam heeft staan?

€ 11 – Bol.com 

Drie keine leugens, Laura Marshall

Ellen valt hopeloos voor de charmante Sasha, maar heeft totaal geen besef van de duisternis die schuilgaat achter de vrolijke levensstijl van Sacha’s familie. Wanneer een nieuwjaarsfeestje uit de hand loopt en resulteert in een rechtszaak, wordt Ellens leven helemaal overhoop gehaald. 12 jaar later wonen zij en haar hartsvriendin in een appartement wanneer Sasha plots vermist wordt. Om uit te zoeken waarom Sacha verdwenen is, moet Ellen achterhalen wat er 12 jaar geleden precies is misgelopen. Is Sasha wel wie ze beweert te zijn?

€ 19,49 – Bol.com

Het geheim van mijn man, Liane Moriarty

De succesvolle zakenvrouw Cecilia Fitzpatrick vindt thuis toevalling een brief die aan haar gericht is. De handgeschreven brief blijkt van haar man te zijn en mocht ze eigenlijk pas openen na zijn dood. Maar wanneer Cecilia de brief opent, ontdekt ze zijn diepste, meest donkere geheim, en dat terwijl haar man nog springlevend is…

€ 12,50 – Standaard BoekhandelMeer boeken:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content