Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Extra nieuwtje: ze maakte haar relatie met haar nieuwe vriend Rich Paul zonet Instagram official!

‘Adele brengt dit jaar nog een nieuw album uit’

Jolien Meremans

Alleen maar goed nieuws in muziekland: niet alleen Ed Sheeran komt na een lange pauze met een nieuw album (en een tournee met tussenstop in ons land!), ook Adele (33) zou dit jaar nog nieuwe muziek uitbrengen.


We hebben er maar liefst vijf jaar op moeten wachten, maar ons geduld wordt dan toch nog beloond: Adele zou eind dit jaar van plan zijn om een nieuw album uit te brengen én opnieuw concerten te geven. Als we The Mirror mogen geloven, zal haar plaat op 10 december gelanceerd worden en de naam ‘Adele 4’ dragen. De zangeres bevestigde het nieuws nog niet, maar zou wel al een eerste concert in Las Vegas op de planning hebben staan om haar album voor te stellen.

Instagram official met Rich Paul


Alles wijst er dus op dat we binnenkort nieuwe muziek van Adele op de radio zullen horen. En dat is lang geleden: haar laatste album, ’25’, dateert al van 2015. Maar we kunnen het haar moeilijk kwalijk nemen: de zangeres heeft een aantal bewogen jaren achter de rug. Twee jaar geleden zetten zij en Simon Konecki, de papa van haar zoontje Angelo, een punt achter hun relatie, maar hun scheiding werd pas dit jaar afgerond. Opvallend: in de scheidingsovereenkomst staat dat ze geen liedjes mag schrijven over hun relatie. Maar de zangeres heeft hoogstwaarschijnlijk een andere inspiratiebron: haar nieuwe vriend en sportmakelaar Rich Paul (39), met wie ze haar relatie zonet Instagram official maakte – zie de laatste foto in de Instagrampost hieronder.

 

View this post on Instagram


 

A post shared by Adele (@adele)


Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Hoeveel nummers er op haar nieuwe album zullen staan en of ze ook een tournee op de planning heeft staan, is nog niet helemaal duidelijk. Volgens The Mirror zou het album alleszins al volledig klaar zijn. Meer zelfs: het was eigenlijk de bedoeling dat het vorig jaar al gelanceerd werd, maar daar stak de coronacrisis een stokje voor. Wij kijken er hoe dan ook naar uit om haar nieuwe songs te beluisteren en herbeluisteren!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '