https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © Kinepolis / Aqualibi

Er zit voor iedereen iets tussen!

Nog geen plannen voor Halloween? Op deze 3 locaties kan je lekker gaan griezelen

Nog geen plannen voor Halloween, maar heb je geen zin om een avondje thuis te zitten? No worries, want je kan op heleboel plaatsen terecht voor een leuke maar griezelige avond. Zo organiseren ze bij Kinepolis, Aqualibi én Pairi Daiza een halloweenevenement op 31 oktober. Nu alleen nog kiezen!

In de cinema


Een klassieke activiteit op Halloween is natuurlijk om een griezelfilm te kijken. Mag het voor jou alleen iets meer zijn dan simpelweg een horrorfilm kijken in de zetel? Rep je op 31 oktober dan naar Kinepolis voor hun heuse Halloween Night. Dit jaar organiseert de bioscoop namelijk opnieuw een marathon van griezelfilms. Op het programma? ‘Doctor Sleep’, ‘Zombieland – Double Tap’ en ‘Countdown’. Als extraatje krijg je ook enkele versnaperingen voor tijdens de film.

In het zwembad


Geen zin om een hele avond stil te zitten? Dan is de Bloody Pool Party van Aqualibi misschien wel iets voor jou. Op 31 oktober kan jij er samen met enkele monsters dansen op de leukste tunes. Voor de gelegenheid kleurt het water van het zwembad die avond ook rood, dus zo lijkt het alsof je aan het zwemmen bent in een écht bloedbad.

In de zoo


Ook in Pairi Daiza vieren ze Halloween. Zo staan er bijvoorbeeld verschillende animaties, shows en andere activiteiten op het programma. De hele dag lang kunnen bezoekers oog in oog komen te staan met vreemde wezens op de wandelpaden. Denk bijvoorbeeld maar aan griezelpanda’s of een gigantische levende vogelverschrikker. Wie iets langer in het park blijft, kan tegen de avond nog een koor van spookmonikken tegen het lijf lopen. Figuurlijk dan, want bezoekers zijn niet in staat om deze te zien. Daarnaast vieren ook de dieren gretig mee. Er worden namelijk extra voedersessies voorzien met aangepaste voeding in halloweenthema!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content