Home celebs BRRR: zo zag je Selena Gomez nog nooit

BRRR: zo zag je Selena Gomez nog nooit

Ze schraapt glazuur van haar been met een groot mes, zuigt op een oogbal en gaat in bad met een levensecht masker.

Instagram @petrafcollins

Selena Gomez werkte samen met Petra Collins aan een enge kortfilm. En de korte fragmenten die ze postte op Instagram zijn behoorlijk luguber, zo zien we de zangeres onder meer zuigen op een oogbal. Ieuw!

Petra Collins werkte al eerder samen met Selena Gomez voor de videoclips van ‘Bad Liar’ en ‘Fetish’. De twee droomden ervan om samen een horrorfilm op te nemen. Zo gezegd, zo gedaan: Selena en Petra sloegen de handen in elkaar om een kortfilm te maken voor de nieuwste functie van Instagram IGTV. Die laat toe om langere filmpjes te posten.

a love story

A post shared by Petra Collins (@petrafcollins) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

In ‘A Love Story’ zien we Selena van een totaal andere kant. Ze zuigt op een oogbal, ze schraapt glazuur van haar been met een gigantisch mes en ze gaat in bad met een levensecht masker. Dat ‘gezicht’ laat ze over haar naakte lichaam glijden en kust ze zelfs op het einde. We zien de zangeres ook aan de voeten zitten van een bijzonder rare figuur met een hoofd dat gemaakt is van verschillende handen en vingers.

Creep

Klinkt allemaal een beetje – heel erg – raar, en geloof ons: dat is het ook! Fans zijn alleszins laaiend enthousiast over de video en ze hopen dat Selena binnenkort een rol krijgt in een grote horrorfilm. Benieuwd hoe de anders zo schattige Selena eruitziet als creep? Bekijk dan zeker onderstaand filmpje:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Wil je de volledige fragmenten zien? Ga dan naar Instagram IGTV (in de rechterbovenhoek op het scherm van je smartphone), tik Selena’s naam in en daar vind je het! Ook bij Petra Collins staan er filmpjes.

Lees ook: