Home celebs WOW: Selena Gomez is sexyer dan ooit in de nieuwe muziekvideo voor...

WOW: Selena Gomez is sexyer dan ooit in de nieuwe muziekvideo voor ‘Wolves’

© YouTube

Selena Gomez heeft een bewogen jaar achter de rug, maar lijkt nu helemaal klaar voor een nieuw hoofdstuk in haar leven. In de muziekvideo voor haar nieuwste single ‘Wolves’ zien we dan ook een sterke, sexy vrouw. Go Selena!

Om te zeggen dat 2017 een belangrijk jaar was voor Selena Gomez, is een understatement. Haar relatie met The Weeknd liep op de klippen, ze onderging een niertransplantatie en nog straffer dan haar nieuwe blonde coupe is haar hernieuwde romance met Justin Bieber.

 New year, new Selena

In de video voor haar nieuwe single ‘Wolves‘ zien we een kant van Selena die we vanaf nu ongetwijfeld vaker zullen zien: sensueel en sterker dan ooit. Maar voor we je de video laten zien, willen we even een momentje aandacht vragen voor haar geweldige nieuwe look in de clip.

Hoewel ze maar liefst zes (!) keer van outfit verandert in de clip, behoudt ze qua make-up en haar grotendeels dezelfde look. Alles klopt: haar hypnotiserende ogen, volle rode lippen en zwarte golvende lob voorzien van een wetlook. Selena draagt avondoutfits die stuk voor stuk prachtig zijn, en de ene nog sexyer dan de andere. Denk aan een hoge split, diepe decolletés en een felgekleurde pant suit met alleen een beha onder de blazer (onze persoonlijke favoriet). We kunnen haar styliste enkel toejuichen, bravo!

See for yourself en geniet mee van de onderstaande video voor ‘Wolves‘.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: