Home FASHION & BEAUTY Beauty WOW: dit is het nieuwe kapsel van Selena Gomez

WOW: dit is het nieuwe kapsel van Selena Gomez

Blondes have more fun.

Photo News

Na een ‘nieuw’ lief, koos Selena Gomez ook voor een nieuwe look. Ze liet haar donkerbruine haar verven en gaat voortaan door het leven als blondine.

Het waren een paar woelige maanden voor Selena Gomez. In korte tijd onderging de populaire zangeres een zware niertransplantatie, ruilde ze haar huidige vriend The Weeknd in voor haar ex Justin Bieber en nu koos ze voor een opmerkelijke make-over bij de kapper

Enthousiast

Ze liet haar kenmerkende donkerbruine haren platinablond kleuren. De zangeres is duidelijk in haar nopjes met haar nieuwe kapsel. ‘So I am blonde now’, schreef ze bij een foto op Instagram. De fans zijn ook enthousiast over de blonde Selena. ‘Beautiful’, ‘I love it’, ‘Looks good on you’, ‘Suits you’ en ‘Slay’ waren maar enkele van de complimentjes die de revue passeerden.

Badass

Selena showde haar gloednieuwe look gisterenavond op de American Music Awards in LA. Ze combineerde haar nieuwe rock-‘n-rollkapsel op de rode loper met een strak leren jurkje, en zag er nooit eerder zo badass uit. Selena gaf die avond trouwens haar enige optreden van 2017: ze zong haar nieuwe single ‘Wolves’ in een uitdagend wit jurkje op de motorkap van een auto. Welcome back Selena!

so i am blonde now

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on


Lees ook: