Home celebs Zo reageerde Kristel toen ze hoorde dat Marthe en Viktor een koppel...

Zo reageerde Kristel toen ze hoorde dat Marthe en Viktor een koppel waren

'Als de relatie van Marthe en Viktor het plot van een film was, had ik gezegd: dit is erover!'

Gregory Van Gansen/Photo News
Marthe van K3 en Viktor Verhulst vormen nu al een tijdje een koppel, maar in het begin was hun relatie voor veel mensen even slikken. Zeker voor Kristel Verbeke kwam het nieuws als een grote verrassing. Deze week licht ze haar reactie toe in een interview met Dag Allemaal.

Heel even dacht iedereen dat de relatie tussen Marthe en Viktor een flauwe grap was, maar de twee zijn nog altijd erg gelukkig samen. Afgelopen weekend hebben ze zelfs voor het eerst samen Kerstmis gevierd.
 

Hun naaste familie schrok toch even toen Marthe en Viktor met het nieuws naar buiten kwamen. De meerderheid van Vlaanderen – inclusief papa Gert – zag er de humor wel van in. In het verleden had Gert namelijk zelf een relatie met ex-K3’tjes Karen en Josje.
 

Als ze maar gelukkig zijn

Kristel Verbeke moest toch even slikken toen Marthe vertelde dat ze een relatie had met Viktor. ‘Laat ik het zo stellen: als de relatie van Marthe en Viktor het plot van een filmscenario was, had ik gezegd: dit is erover’, aldus een lachende Kristel in Dag Allemaal.
 

Het belangrijkste is en blijft natuurlijk dat de twee gelukkig zijn met elkaar. ‘Ach, als ik zie dat twee mensen echt verliefd zijn en het goed hebben samen, kan ik toch alleen maar blij zijn voor hen?’


Bron: Dag Allemaal
 

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.