Home celebs ZIEN: ‘Grey’s Anatomy’-acteurs maakten hun eigen versie van de zwangerschapsfoto van Beyoncé

ZIEN: ‘Grey’s Anatomy’-acteurs maakten hun eigen versie van de zwangerschapsfoto van Beyoncé

Acteertalent hebben ze zeker!

@camillaluddinton op Instagram
De foto waarmee Beyoncé aankondigde dat ze zwanger is van een tweeling, is inmiddels de hele wereld rondgegaan – en verbrak zo alle bestaande Instagramrecords. Niet zo vreemd dus dat andere sterren ook zo’n toffe foto willen. De cast van 'Grey’s Anatomy' besloot daarom een even prachtige foto te maken met hun zwangere collega Camilla Luddington.

De 33-jarige Camilla Luddington speelt in 'Grey’s Anatomy' de rol van Jo Wilson. In oktober liet de actrice weten dat ze in verwachting is van haar eerste kindje, een gezonde dochter. Haar collega’s vonden dat het feit dat de brunette op hetzelfde moment als Beyoncé zwanger is niet zomaar onopgemerkt mocht blijven en hielpen haar daarom bij het creëren van een wel héél gelijkaardige foto.

Collega Ellen Pompeo (Meredith Grey in de serie) nam voor eventjes de rol van regisseur over om ervoor te zorgen dat Camilla precies goed zat voor de foto. Ze vonden het juiste ondergoed, een bloemenkrans en zelfs een sluier om de foto perfect na te maken. Het backstagefilmpje werd op Instagram gedeeld door Ellen Pompeo, Camilla Luddington en Debbie Allen, de regisseur van 'Grey’s Anatomy', die voor de gelegenheid achter de camera kroop. Bekijk de video hieronder:

Lees ook: