Home celebs ZIEN: Barbie uit ‘Oh Oh Cherso’ is onherkenbaar

ZIEN: Barbie uit ‘Oh Oh Cherso’ is onherkenbaar

'Ze lijkt dertig jaar ouder!'

Instagram @samanthaenfriends

Barbie uit de realityreeks ‘Oh Oh Cherso’ verscheen terug op televisie na haar strijd tegen een zware depressie en overmatig drugsgebruik. ‘Het gaat weer goed met mij’, vertelde ze, al was de blondine volgens vele kijkers bijna niet meer te herkennen.

Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, was ongetwijfeld de meest opvallende persoon in de knotsgekke realityserie ‘Oh Oh Cherso’. Haar pornoblond haar, valse borsten en vooral haar grote mond leverden haar wereldfaam op in Nederland en België. Begin dit jaar ging het niet zo goed met de vrolijke blondine en mama van twee. Ze werd met spoed opgenomen in het ziekenhuis na overmatig drugsgebruik.

De realityster verdween een half jaar uit de schijnwerpers en kickte in een gespecialiseerde zorginstelling af van haar verslaving. Dit weekend verscheen Barbie voor het eerst weer op televisie. Ze speelt mee in een videoclip van de Nederlandse zanger Jeffrey Lake en volgens haar is dit het begin van de ‘nieuwe’ Barbie. ‘Ik ben echt heel depressief geweest’, vertelt ze op RTL Boulevard. ‘Ik heb nu een half jaartje rust gehad en het gaat echt heel goed met mij. Ik ben weer de oude en ik ben ontzettend blij dat ik weer voor mijn kinderen Angelina en Milano kan zorgen.’

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Helaas voor Barbie hadden de kijkers meer oog voor haar uiterlijk, dan voor haar mooie woorden. De BN’er was volgens hen onherkenbaar. ‘Wat?? Is dit Barbie? Ze ziet er zo anders uit!’, ‘Ik herken ze echt niet!’, ‘Oude lelijke freak geworden’, ‘Ze lijkt wel 60!’ en ‘Ze lijkt echt dertig jaar ouder’ waren maar enkele van de negatieve reacties.

‘Niemand krijgt me kapot’

Samantha trekt het zich gelukkig allemaal niet aan. ‘Als je aan de drugs gezeten hebt, word je er niet mooier op. Maar nu ik van alles af ben en rust heb gevonden, dan ga je er goed uitzien’, geeft ze de haters lik op stuk op haar Instagrampagina. ‘Maar ja mensen zien je liever naar de afgrond gaan, dan dat je er bovenop komt.’

Ze heeft een duidelijke boodschap voor iedereen die aan haar twijfelt: ‘Niemand krijgt me kapot. De nieuwe Barbie komt eraan! Ik heb een nieuw leven, een nieuw huis en binnenkort een nieuwe carrière.’ Barbie geeft zelfs nog een kleine tip mee. ‘Minder onder de zonnebank gaan, doet ook wonderen’, aldus de blondine op haar sociale media.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.