Home celebs Barbie uit ‘Oh Oh Cherso’ belandde in ziekenhuis door overmatig drugsgebruik

Barbie uit ‘Oh Oh Cherso’ belandde in ziekenhuis door overmatig drugsgebruik

Vorige week werd Samantha de Jong met spoed opgenomen in het ziekenhuis.

© Instagram

Samantha de Jong werd afgelopen vrijdagochtend met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Er werd enkel gezegd dat het om ‘een zeer ernstige situatie’ zou gaan. Er werd gefluisterd dat ze een zelfmoordpoging deed, maar nu komt de echte reden van haar opname aan het licht.

Overmatig drugsgebruik

De 28-jarige realityster zou bewusteloos geraakt zijn na overmatig drugsgebruik. Dat vertelt haar manager Jake Hampel in de Nederlandse krant De Telegraaf: ‘Het eerste en enige belang van de familie is om Samantha in alle rust te laten herstellen. Dat is ook Samantha’s wens. Dat kan alleen als ook de omstandigheden rond haar verblijf en haar persoon en de familie rustig zijn. Daarom vragen we iedereen met klem, fans en pers, om Samantha, Michael, de kinderen en de familie nu rust te gunnen. Tenslotte willen Samantha en de familie iedereen bedanken die steun heeft betuigd.’

Maandag mocht Barbie het ziekenhuis alweer verlaten, ze zou wel verder moeten herstellen in een gespecialiseerde zorginstelling. Haar twee kinderen Angelina (6) en Milano (3) verblijven momenteel bij haar ex-man Michael van der Plas en haar familie. Barbies Instagramprofiel werd ondertussen verwijderd.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.