Home celebs WOW: Mama June van Honey Boo Boo is totáál onherkenbaar na maagverkleining

WOW: Mama June van Honey Boo Boo is totáál onherkenbaar na maagverkleining

'Vroeger herkenden mensen mij op straat, nu niet meer.' We kunnen het geloven!

Honey Boo Boo

Geld maakt dan wel niet gelukkig, het kan je wel een totaal nieuw uiterlijk bezorgen. June Shannon, bekend als mama van Alana Thompson oftewel Honey Boo Boo, is niet meer de vrouw van 210 kilogram die ze was toen haar dochter haar vijf jaar geleden een realityster maakte.

Here Comes Honey Boo Boo

Honey Boo Boo is een van die figuren die je kent, maar waarvan je geen idee hebt hoe of waarom. Laat ons je geheugen even opfrissen: de Amerikaanse Alana Thompson zat in 2012 in ‘Toddlers and Tiaras’ op TLC, het pijnlijke grappige programma over moeders die hun kleuters laten deelnemen aan missverkiezingen en daar vaak veel te ver in gaan. De opvallende passage leverde haar en haar weinig fraaie familie een eigen reality show op, genaamd ‘Here Comes Honey Boo Boo’. Die werd in 2014 beëindigd nadat mama June een relatie begon met een zedendelinquent. Twee jaar geleden bracht Honey Boo Boo trouwens ook een afschuwelijke single met een al even afschuwelijke videoclip uit. Het was het begin en gelukkig ook onmiddellijk het einde van haar muziekcarrière.

Mama June?

Ondanks het einde van de show en het schandaal dat er rond de relatie van mama June hing, slaagde de moeder erin haar familie in de pers te houden en zo een eigen programma te krijgen. In ‘Mama June: From Not To Hot’ – tactvolle titel, nietwaar? – werd de mama van vier gevolgd op haar weg naar een nieuw uiterlijk. Haar ex Sugar Bear stond namelijk op trouwen, en ze wilde met een revenge body op zijn trouwfeest verschijnen.

Dankzij een maagverkleining en heel wat hard werk transformeerde June van een vrouw die maar liefst 210 kilogram woog tot een die een maatje 36 draagt. Ze verloor zo’n 135 kilogram en slaagt er bovendien in het gewicht eraf te houden, want het programma liep zeven maanden geleden al af. Met een nieuw kapsel, nieuwe tanden, nieuwe kleren en naar ‘t schijnt ook een beetje plastische chirurgie is de make-over nu compleet, en de oude June is nowhere to be found. ‘Vroeger herkenden de mensen mij op straat, nu niet meer’, zegt ze over de transformatie. We kunnen het geloven.

VOOR

this is me now. i thank im gonna delete cuz im getting sow much hate.

A post shared by HONEY BOO BOO (@_honey__booboo__) on

NA

Meer make-overs:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.