Home celebs WOW: zijn Brooklyn Beckham en Chloë Grace Moretz terug samen?!

WOW: zijn Brooklyn Beckham en Chloë Grace Moretz terug samen?!

Schattige Instagramfoto doet ons vermoeden van wel...

Photo News

Brooklyn Beckham (18) plaatste een romantische foto op Instagram van hem en zijn ex-vriendin Chloë Grace Moretz (20). Hij schreef ‘Ik mis mijn meisje’ bij de post. Betekent dit dat het koppel hun relatie een tweede kans geeft?

De oudste zoon van David en Victoria Beckham begon met Chloë te daten in 2014, maar ze maakten het pas officieel in mei 2016. Het jonge stelletje amuseerde zich samen en het leek een match made in heaven. Vorig jaar kwam er plots een einde aan hun sprookje. Ze gingen in alle vriendschap uit elkaar en ze gaven nooit echt een reden voor hun breuk.

Schoot

Het model en de actrice gingen beiden hun eigen weg. Brooklyn werd gespot met andere meisjes en ook Chloë flirtte met verschillende jongens. De laatste tijd gaan er echter steeds meer geruchten de ronde dat de twee opnieuw samen zijn. Zo plaatste Brooklyn onlangs een foto van hem in de zetel, met haar been op zijn schoot en zijn hand liefdevol daarop. Als de foto nog niet duidelijk genoeg was, dan is het onderschrift dat zeker wel: ‘Deze avonden zijn de beste. Ik mis mijn meisje‘. Met daarbij een hartje. Smelt!

Hartje

Chloë reageerde op de foto met een hartje en een roosje. Het is trouwens niet de eerste keer dat de twee opnieuw toenadering zoeken tot elkaar. In augustus plaatste Chloë ook een hartje bij een foto van Brooklyn op Instagram en niet lang daarna liepen ze samen rond in New York. Als we de vele reacties op de foto lezen, dan zijn we duidelijk niet de enigen die hopen dat ze opnieuw meer zijn dan enkel vrienden.

These nights are my favourite ❤️. Missing my girl

A post shared by bb (@brooklynbeckham) on


Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.