Home Lifestyle Body David Beckham ontkent dat hij botox gebruikt

David Beckham ontkent dat hij botox gebruikt

'I'll take it as a compliment'

Photonews

David Beckham zag er beter dan ooit uit tijdens de New York Fashion Week. Hij zat op de eerste rij voor de modeshow van zijn vrouw Victoria, samen met zijn zoon Brooklyn. Het gelaat van de 42-jarige Becks vertoonde geen rimpeltje.

Het was ook een fan niet ontgaan dat David Beckhams gezicht er superglad uitzag op een foto die de Britse Vogue op hun Instagrampagina postte. Ze reageerde op de pic: ‘Botox looks good on David’. David reageert zelden op sociale media, maar die beschuldiging kon hij niet zomaar aan zich laten voorbijgaan.

Photoshop

De ex-voetbalster was duidelijk in zijn gat gebeten. ‘I don’t agree with botox, but I’ll take it as a compliment’, reageerde hij op het bericht. Veel fans namen het op voor David en beweerden dat hij er altijd zo goed uitziet. Sommigen zochten de oorzaak voor zijn gladde huid bij make-up, anderen staken het op Photoshop.

Onschuld

Ondanks deze hele discussie op sociale media en het feit dat David zélf zijn onschuld uitschreeuwde, geloofde de Instagramgebruiker er geen snars van. ‘Just stated the fact. It’s botox – no big deal.’ Botox of niet, David doet er de laatste tijd wel alles aan om op zijn twintigjarige zelf te lijken. Zo liet hij zijn haar terug tot op zijn schouders groeien zoals in de jaren negentig. We like!

De bewuste foto:

De discussie op Instagram:

David Beckham met zijn nieuwe look:

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.