Home celebs ZIEN: Wim De Vilder bedankt echtgenoot op Instagram voor 25 jaar samen

ZIEN: Wim De Vilder bedankt echtgenoot op Instagram voor 25 jaar samen

'Lieve Stefaan, laat ons deze reis samen verderzetten', schrijft Wim bij een foto van hun tweeën.

Wim De Vilder
© VRT

VRT-nieuwsanker Wim De Vilder (49) heeft zijn Instagramvolgers een unieke blik in zijn persoonlijk leven gegund. Ter ere van hun 25 jaar samen krijgen we zijn echtgenoot Stefaan te zien, de man die hem al een kwarteeuw gelukkig maakt.

25 jaar samen

Wim De Vilder deelt geregeld selfies met collega’s en foto’s van mooie landschappen op Instagram, maar zijn man Stefaan hield hij tot nu toe voor zichzelf. Voor de 25ste verjaardag van hun relatie maakte het nieuwsanker een uitzondering en postte een foto van hun tweeën met een mooi tekstje onder. ‘Heel dankbaar dat ik gezegend ben met deze lange relatie. En ook heel trots’, schrijft Wim. ‘Lieve Stefaan, laat ons deze reis samen verderzetten.’

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Wim werd als twintiger verliefd op Stefaan, en in 2013 trouwden de twee. Vorig jaar praatte De Vilder over zijn relatie in ‘Die Huis’, het Eén-programma waarin Eric Goens BV’s uitnodigt in zijn Zuid-Afrikaans huis voor een openhartig gesprek. Hij vertelde toen dat Stefaan een vriend was van zijn broer.

‘Stefaan vertelde aan mijn broer dat hij eigenlijk op jongens viel. Toen zei die: “Ik ken er nog zo één”. Dan is er een afspraakje opgezet. Het was niet echt liefde op het eerste gezicht, het is gestaag blijven groeien. Ik heb me heel lang afgevraagd: “Hoe weet ik nu of hij de juiste voor me is?” Waarschijnlijk is iemand de juiste als hij of zij de persoon is met wie je alles wil delen, wat je ook meemaakt. Als die persoon ook jouw partner is, zit je goed. Bij mijn man is dat het geval.’

Meer BV-nieuws: