Home celebs Herman Brusselmans (60) over vaderschap: ‘Een kind met Lena (25) is niet...

Herman Brusselmans (60) over vaderschap: ‘Een kind met Lena (25) is niet uitgesloten’

De auteur vertelde in een podcast van Qmusic openlijk over zijn privéleven.

Herman Brusselmans
© Qmusic

Deze week te gast in de podcast van Qmusic-dj’s Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe: Herman Brusselmans. De 60-jarige auteur vertelt in de reeks openlijk over zijn privéleven en zijn relatie met de 25-jarige Lena. ‘Een kindje is niet uitgesloten’, klinkt het.

Naar wekelijkse gewoonte leggen Qmusic-dj’s Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe de tien meest Gegoogelde vragen over hun centrale gast voor in hun podcast. Deze week was het de beurt aan auteur Herman Brusselmans, die een antwoord moest geven op de tweede meeste gegoogelde vraag over hem: ‘Heeft Herman Brusselmans kinderen?’. ‘Ik heb een relatie van 14 en 18 jaar gehad en nu ben ik twee en een half jaar samen met Lena’, vertelt Brusselmans.

Vaderschap

‘Kinderen zijn natuurlijk altijd ter sprake gekomen. Mijn eerste vrouw werd niet zwanger, ook al was alles medisch in orde, en mijn tweede vrouw wilde geen kinderen. Met Lena is daar wel sprake van, maar het blijft natuurlijk een probleem. Zoals dat je met elkaar niet oud kunt worden, zal dat kind zijn vader ook niet al te oud zien worden. Als ik 80 word is dat kind nog maar 18, hé. Maar 100% is het nog niet uitgesloten’, verklapt Herman.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: