Home celebs Herman Brusselmans (60) krijgt felle kritiek op zijn veel jongere vriendin (25)

Herman Brusselmans (60) krijgt felle kritiek op zijn veel jongere vriendin (25)

'Of Herman heeft veel geld of dat wijf heeft geen ogen.'

Belga

Herman Brusselmans (60) is ondertussen al twee jaar samen met de 35 jaar jongere Nederlandse Lena. Toch krijgt de schrijver nog steeds gemene reacties op het grote leeftijdsverschil tussen hem en zijn vriendin.

Herman Brusselmans is een vaste analist in het voetbalprogramma ‘Oranje Blijft Thuis’ op RTL 4. In een van de voorbije afleveringen kwam zijn vriendin Lena, die in het publiek zat, in beeld (zie onder op 0:39) omdat ze moest lachen om zijn typische grofgebekte uitspraken.

De Nederlandse kijkers wisten ze niet waar ze het hadden toen bleek dat de 25-jarige schoonheid de vriendin is van Herman en reageerden vol ongeloof op sociale media. Dit is een greep uit de negatieve reacties:

Deze mensen hebben duidelijk nog nooit gehoord van de uitspraak ‘op liefde staat geen leeftijd’. Gelukkig zijn er mensen die wel nog een greintje verstand in hun hoofd hebben en die Herman alle geluk toewensen met zijn vriendin. ‘Jullie zijn een prachtig koppel‘ en ‘Goed gedaan Herman’ stonden namelijk ook te lezen.

Het is jammer genoeg niet de eerste keer dat Herman zulke negatieve commentaren moet slikken. ‘We zaten hand in hand op een bankje en sommige toeristen zaten me aan te staren alsof ik een of andere viezerik ben’, vertelde Herman eerder al in Dag Allemaal. ‘Mensen hebben me al letterlijk gezegd: “Het scheelt niet veel of je bent een pedofiel” of “Jij bent bij haar voor de seks en zij is bij jou voor het geld“.’

‘Normaal koppel’

Het is de tweede keer op rij dat de schrijver een twintiger als vriendin heeft. Gelukkig trekt hij zich niks aan van alle negatieve reacties. ‘Ik ga niet bewust op zoek naar jongere vrouwen’, aldus Herman in Dag Allemaal. ‘Dat is puur toeval. Trouwens, Lena en ik functioneren als een normaal koppel.’

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.