Home celebs Wendy Van Wanten en Frans zijn uit elkaar: ‘Helaas is iemand tussen...

Wendy Van Wanten en Frans zijn uit elkaar: ‘Helaas is iemand tussen ons komen te staan’

Het koppel was twaalf jaar samen.

photo news

Iris Vandenkerckhove (58), beter bekend als Wendy Van Wanten, leerde Frans kennen dankzij het programma ‘Wie Wordt De Man Van Wendy?’ Het koppel was 12 jaar samen, maar besluit er nu een punt achter te zetten.

De timing van hun breuk is een beetje ironisch, want Wendy speelt nu net mee in het toneelstuk ‘Wie wordt de man van Wendy?’ dat een parodie is op het VTM-programma waar ze 12 jaar geleden haar partner Frans leerde kennen. Frans ging toen lopen met de ‘hoofdprijs’, en slaagde erin om Wendy haar hart te veroveren.

Dochtertje

Twaalf jaar lang waren de twee onafscheidelijk. Ze gingen overal samen naartoe en ze kregen zelfs in 2008 nog een kindje: Estelle. Wendy was toen al 48, maar hun dochtertje was de bezegeling van hun liefde. Wendy had al twee kinderen uit vorige relaties: Clement (18) en Dylan (34). Met haar oudste zoon had ze de afgelopen jaren een moeilijke relatie, maar de laatste tijd groeiden moeder en zoon opnieuw dichter naar elkaar toe.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Dat laatste is volgens Frans de reden van hun breuk drie weken geleden. ‘Helaas is er iemand tussen ons komen te staan die van in het begin tegen mij was’, vertelt Frans aan Showbizzsite. ‘Plots stond ik op straat. En dat na 12 jaar alles te hebben gedaan uit liefde voor haar. Onze relatie was altijd mijn steun en toeverlaat.’

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.