Home celebs Victoria Beckham danst samen met haar zoon Romeo op Spice Girls-hit in...

Victoria Beckham danst samen met haar zoon Romeo op Spice Girls-hit in zalig filmpje

Posh Spice is de danspasjes nog niet verleerd, zoonlief daarentegen... 🙈

© getty

De allerleukste video van deze week? Victoria Beckham die samen met haar zeventienjarige zoon Romeo in hun keuken danst op een hit van de Spice Girls.

Victoria Beckham maakte dan wel geen deel uit van de reünieconcerten van de Spice Girls, maar dat wil niet zeggen dat ze de danspasjes verleerd is! Haar zoon Romeo (17) is net zoals zo veel tieners een fervente gebruiker van de populaire TikTok-app. Onlangs maakte hij een video in de keuken van zijn ouderlijk huis waarop te zien is hoe hij samen met zijn mama Victoria, de enige echte Posh Spice, danst op een van de grootste hits ‘Spice Up Your Life’ van de Spice Girls.

Mama heeft nog steeds de moves, zoonlief daarentegen heeft meer weg van een stijve hark. Het belangrijkste is natuurlijk dat ze zich amuseren en aan hun gezichten te zien – of toch dat van Romeo, want Victoria is nu eenmaal geen lachebekje – , was dat duidelijk het geval.

Gastoptreden van David

Haar op een na oudste zoon schreef de hashtag #poshmum onder de video en ook Victoria deelde het filmpje in haar Instastories. We hopen dat de twee nog meer de handen in elkaar slaan voor zulke toffe beelden, misschien met een gastoptreden van David? Wij zijn alleszins fan!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.