Home FASHION & BEAUTY Beauty ZIEN: zo ziet de make-upcollectie van Victoria Beckham eruit

ZIEN: zo ziet de make-upcollectie van Victoria Beckham eruit

Na lang wachten stelde de ontwerpster gisteren haar eigen lijn voor.

Victoria Beckham
© Getty

14 september was een grote dag voor Victoria Beckham. Na lang wachten stelde de brunette namelijk gisteren haar make-upcollectie voor aan het grote publiek. Op haar Instagramaccount laat ze alvast enkele van haar producten zien en die zien er allesbehalve slecht uit!

In 2016 bracht Victoria Beckham in samenwerking met Estée Lauder al enkele make-upproducten op de markt en de vrouw van David Beckham had de smaak duidelijk meteen te pakken. Daarom besloot ze om haar eigen make-upmerk op te richten onder de naam Victoria Beckham Beauty.

Victoria Beckham Beauty

We hebben er even op moeten wachten, maar gisteren was de grote dag dan eindelijk aangebroken. Op 14 september lanceerde Victoria namelijk haar eigen beauty brand. Wat heeft de ontwerpster nu allemaal voor ons in petto? Eerst en vooral hebben zien we elf verschillende oogschaduwkleuren en – potloden. Ideaal om haar signature smokey eyes mee na te maken.

Op vlak van oogproducten zien we drie verschillende items in terug. Zo is er een oogschaduwpaletje met vier verschillende kleurtjes in en er bestaan ook vier verschillende versies van het palet. Daarnaast heb je nog de Lid Lustre, een oogschaduw in crèmevorm, en de Satin Kajal Liner, een langhoudend oogpotlood dat verkrijgbaar is in drie verschillende kleuren.

Mooi én mileuvriendelijk

Verder zijn het niet alle mooie producten, maar heeft de lijn ook een mooie achterliggende betekenis. Alles is van hoge kwaliteit, de producten zijn cruelty free en ook aan de verpakking werd extra aandacht besteed. Deze ziet er ontzettend luxueus uit, maar om deze te vervaardigen werd er zo min mogelijk plastic gebruikt. De doosjes die rond de producten zitten, zijn trouwens allemaal afkomstig van gerecycleerd materiaal. Ook op vlak van verzending trekt Victoria Beckham de lijn door. Het gebruikte materiaal is oftewel recyclebaar of biologisch afbreekbaar. Daarnaast wordt elke bestelling ook geleverd in een handig herbruikbaar zakje.

Victoria Beckham Beauty is exclusief verkrijgbaar op VictoriaBeckhamBeauty.com.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.