Home celebs ZIEN: ‘Pretty Little Liars’-actrice Troian Bellisario gespot met gigantische baby bump tijdens...

ZIEN: ‘Pretty Little Liars’-actrice Troian Bellisario gespot met gigantische baby bump tijdens wandeling met honden

Ondanks het fotobewijs houdt zowel Bellisario als haar echtgenoot Patrick J. Adams de lippen stijf op elkaar over het babynieuws.

PHOTO NEWS

Hoewel Patrick J. Adams (36) en Troian Bellisario (32) de lippen stijf op elkaar houden, is er geen ontkennen meer aan: er is wel degelijk een ‘Pretty Little Liars’-baby onderweg. Het bewijs? Deze paparazzikiekjes van Bellisario tijdens een wandeling met haar honden afgelopen donderdag.

Lucy Hale: ‘We wisten het al een tijdje’

Afgelopen donderdag liet Troian Bellisario haar honden Spinee en Charlie uit in Los Angeles. No big deal, zou je denken. Ware het niet dat de 32-jarige ‘Pretty Little Liars’-ster met een wel héél uitgesproken baby bump pronkte.

Hoewel begin deze maand bekend raakte dat Bellisario en ‘Suits’-acteur Patrick J. Adams (36) hun eerste kindje verwachten, heeft het acteurskoppel het blijde nieuws nog niet bevestigd. Maar een beeld zegt meer dan 1000 woorden: Troian is wel degelijk zwanger en het ziet ernaar uit dat de baby nog dit jaar het levenslicht zal zien!

Bellisario en Adams mogen hun lippen dan wel stijf op elkaar houden, Lucy Hale deed dat niet. ‘We wisten het al een tijdje’, vertelde Bellisario’s ‘Pretty Little Liars’-collega in een interview met Us Weekly 3 dagen nadat het nieuws werd bekendgemaakt. ‘Ik ben erg blij voor haar.’

Huwelijksfeest van 3 dagen

Adams en Bellisario ontmoetten elkaar in 2009 achter de schermen van het toneelstuk ‘Equivocation’. Het koppel ging even uit elkaar, maar zocht kort na Adams’ gastrol in ‘Pretty Little Liars’ in 2010 weer toenadering. Troian en Patrick gaven elkaar hun jawoord in Santa Barbara in december 2016 tijdens een drie dagend durend feest.

De twee zijn binnenkort trouwens samen te zien in de romantische sciencefictionprent ‘Clara’ die volgende maand in première gaat op het Toronto Film Festival.

Thank you @citiznshane for capturing me at the height of happiness. #fortday2016

A post shared by Troian Bellisario (@sleepinthegardn) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Nog meer babynieuws uit Hollywood: