Home celebs HOERA: ‘PLL’-actrice Troian Bellisario is getrouwd

HOERA: ‘PLL’-actrice Troian Bellisario is getrouwd

Collega's Ashley Benson en Sasha Pieterse waren er ook bij

Instagram: bananananabobandy
Niet alleen Matthew Lewis heeft geluk in de liefde, maar ook Troian Bellisario heeft het dekseltje op haar potje gevonden. Afgelopen weekend is ze namelijk getrouwd met de ‘Suits’-acteur Patrick J. Adams. Een ding is zeker: de ceremonie zag er prachtig uit!

Patrick en Troian zijn verloofd sinds 2014, maar de twee kennen elkaar al veel langer. In 2009 hebben ze samen in het toneelstuk ‘Equivocation’ gespeeld en de rest is –zoals ze zeggen- geschiedenis. Gisteren hebben ze in het zuiden van California elkaar het ja-woord gegeven en dit voor zo’n 200 gasten.
 

De 31-jarige actrice had een prachtige trouwjurk van Cortana aan en haar kersverse echtgenoot koos voor een donkerblauw pak van Ralph Lauren. Niet alleen het bruidspaar zag er prachtig uit, maar ook de ceremonie en locatie waren adembenemend.
 

Het huwelijksfeest heeft in totaal drie dagen geduurd en de uitgenodigde gasten mochten allemaal blijven slapen in luxueuze tenten. Wij zijn alvast benieuwd of ‘PLL'-collega’s Ashley Benson en Sasha Pieterse samen in één tentje geslapen hebben. Naast deze twee dames waren er ook enkele andere celebs zoals Keegan Allen en Sarah Rafferty van de partij.
 

Wat verder ook bewonderenswaardig is, is dat Patrick en Troian niet om cadeaus gevraagd hebben. Ze hebben de aanwezige gasten namelijk aangemoedigd om geld te doneren aan de David Suzuki Foundation en aan het SickKids Hospital

Lees ook: