Home celebs Supermodel/actrice Kate Upton is zwanger van haar allereerste kindje

Supermodel/actrice Kate Upton is zwanger van haar allereerste kindje

Ze deelde een foto van haar beginnend babybuikje.

Instagram @kateupton

Kate Upton (26) werd onlangs nog verkozen tot meest sexy vrouw van 2018 en het topmodel/actrice kondigde nu haar allereerste zwangerschap aan samen met hubby Justin Verlander.

Kate Upton staat bekend om haar mooie rondingen waardoor ze al op verschillende covers zoals Vogue en Sports Illustrated mocht prijken. Daarnaast is de voluptueuze blondine ook een veelgevraagde actrice en heeft ze grote blockbusters zoals ‘The Other Woman’ op haar cv staan.

Ze werd begin juni tot ‘Meest sexy vrouw van 2018′ verkozen door het bekende mannenblad Maxim. Kate was in de wolken met de titel die volgens haar de beloning was voor al haar harde werk de laatste jaren. Nog geen twee maand later krijgt het supermodel opnieuw goed nieuws, want zij en haar man verwachten hun allereerste kindje samen.

Beginnend babybuikje

Ze maakte het nieuws bekend door een foto te posten op haar Instagrampagina. Daarin zien we Kate poseren op een balkon in Miami, strak in het pak én met een beginnend babybuikje. Ze plaatste er de hashtag #pregnantinMiami bij en tagde manlief Justin.

#PregnantinMiami @justinverlander 🌞❤️

A post shared by Kate Upton (@kateupton) on

Kate en Justin Verlander zijn zo’n vier jaar samen. De honkbalspeler vroeg haar na anderhalf jaar daten superromantisch ten huwelijk tijdens hun vakantie bij zonsondergang op een bootje. Het koppel trouwde vorig jaar in november in Toscane in Italië.

Kate en Justin zijn nu klaar voor de volgende grote stap en verwachten later dit jaar hun eerste baby. Justin deelde de foto van zijn zwangere vrouw op zijn Instagrampagina met een mooie tekst erbij. ‘Je gaat de meest geweldige mama ooit worden’, aldus Justin. ‘Ik kan niet wachten om dit nieuwe avontuur met jou te beginnen. Je bent de liefste, zorgzaamste en sterkste vrouw die ik ooit heb ontmoet. Ik ben zo blij dat ons kleintje in deze wereld zal opgevoed worden door een vrouw zoals jij. Ik hou ontzettend veel van je.’ Smelt!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.