Home celebs Hackers zwieren naaktfoto’s van Emma Watson en Amanda Seyfried online

Hackers zwieren naaktfoto’s van Emma Watson en Amanda Seyfried online

Na Jennifer Lawrence, Kate Upton en Selena Gomez zijn nu Emma en Amanda aan de beurt.

Belga
Dat het geen al te slimme zet is om foto's van jezelf in je nakie door te sturen naar anderen, weet iedereen wel. Dat het zo mogelijk nóg riskanter is om je met zulke dingen bezig te houden als je naam Emma Watson of Amanda Seyfried is, hadden de actrices zelf jammer genoeg nog niet helemaal begrepen.

Enkele snode hackers kregen pikante foto's van actrices Emma Watson en Amanda Seyfried in handen. Dat ze die foto's niet voor zichzelf hielden, hoeven we er vast niet meer bij te vertellen. De foto's circuleren momenteel volop in het wereldwijde web.

Emma Watson

Naar verluidt lekten de hackers naaktfoto's en -video's van 'Harry Potter'- en 'Beauty & The Beast'-actrice Emma Watson. Volgens Emma's woordvoerder zouden de foto's echter fake zijn.

Amanda Seyfried

Ook van de Amerikaanse actrice Amanda Seyfried zijn naaktofoto's gelekt. Op de foto's is Amanda in een intieme pose met haar ex-vriend Justin Long te zien. Amanda eist dat de foto's meteen offline gehaald worden.

'The Fappening 2.0'

Drie jaar geleden lekten hackers ook enkele naaktfoto's van actrice Jennifer Lawrence, model Kate Upton en zangeres Selena Gomez. Hackers braken in in de iCloud van de sterren. Het schandaal werd 'The Fappening' gedoopt. De daders werden uiteindelijk gevat. En nu krijgen Emma en Amanda te maken met 'The Fappening 2.0'.

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.