Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Reporters

En de twee verwachten ook een eerste kindje samen

Amanda Seyfried is in het geheim getrouwd

Een tijdje geleden wisten we jullie te vertellen dat Amanda Seyfried verloofd was met haar vriend Thomas Sadoski, en nu mag de ‘Mean Girls’-actrice zich officieel een getrouwde vrouw noemen. Het koppel heeft elkaar vorige zondag het jawoord gegeven in een wel heel intieme ceremonie. Proficiat!

Het is de man van de actrice, Thomas Sadoski, die het nieuws bevestigd heeft. De acteur was gisterenavond te gast bij James Corden in de ‘The Late Late Show’ en daar sprak hij opeens over zijn ‘vrouw’. Toen een verbaasde James vroeg wanneer de twee in het huwelijksbootje gestapt waren, zei Thomas dat ze elkaar afgelopen zondag het jawoord gegeven hebben.
 

‘Het was een heel spontane beslissing. We besloten om het te doen en zijn gewoon vertrokken’, aldus de acteur.
 

Eerste kindje op komst

Het koppel is nog niet zo lang samen, maar de twee zijn duidelijk erg gelukkig. Na een relatie van zes maanden vroeg Thomas Amanda ten huwelijk gevraagd en ondertussen verwacht het stel ook een eerste kindje samen. Onlangs werd het op de rode loper duidelijk dat Amanda Seyfried elk moment kan bevallen. Wij zijn alvast superblij voor de actrice en haar kersverse echtgenoot. Nog eens een dikke proficiat van de hele Flairredactie!
 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '