Home celebs The WIE-knd? Maak kennis met het nieuwe vriendje van Bella Hadid

The WIE-knd? Maak kennis met het nieuwe vriendje van Bella Hadid

Het 20-jarige topmodel geeft ex-vriendje The Weeknd het nakijken met haar nieuwe vlam

Belga Image
Bella Hadid stak niet onder stoelen of banken dat haar breuk met The Weeknd – aka de Canadese singer-songwriter Abęl Makkonen Tesfaye – in november z'n sporen heeft achtergelaten. Maar vandaag is het 20-jarige topmodel opnieuw gelukkig, en wel dankzij deze nieuwe man in haar leven.

Korte samenvatting: begin 2015 leerde Bella Hadid (20) de Canadese Abęl Makkonen Tesfaye (26) kennen, ook wel bekend als The Weeknd. Volgens bronnen waren de twee 'stapelverliefd' op elkaar. Het Nederlands-Palestijnse model kreeg datzelfde jaar zelfs de hoofdrol in de videoclip voor zijn hit 'In The Night'. 
 

Bella Hadid

Anderhalf jaar later was het sprookje helaas voorbij. In november vorig jaar kondigden de twee aan niet langer een koppel te zijn. The Weeknd bleef niet lang bij de pakken zitten en werd amper twee maanden later al gespot met een nieuwe vlam aan zijn zijde: Selena Gomez (24). 
 

Bye bye, Abęl. Hello, Dexter! 

Een harde klap voor Hadid, maar nu ziet het ernaar uit dat ook zij verdergaat met haar leven. Het Victoria's Secret-model zou namelijk innig kussend gespot zijn met Dexter Navy, een Britse fotograaf en filmmaker die eerder al samenwerkte met Pharrell Williams, Drake, Kanye West en A$AP Rocky, niet toevallig het vriendje van Bella's bestie Kendall Jenner
 

 

Een bericht gedeeld door dex (@dexternavy) op

Het prille koppel zou vorige week samen op een feestje zijn gespot na afloop van de modeweek in Londen. 'Ze brachten de hele avond al kussend door in de zetel. Achteraf vervoegden ze hun vrienden op de dansvloer, maar ze lieten elkaar niet los', aldus een dichte bron. 
 

'Bella was erg gekwetst door de relatie van Abęl en Selena, maar ze wil verder met haar leven. Ze heeft het nu leuk met Dexter en zal zien hoe de dingen verder lopen tussen hen.'
 

Lees ook: