https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs De Spice Girls zouden in 2021 voor de allerlaatste keer op reünietour...

De Spice Girls zouden in 2021 voor de allerlaatste keer op reünietour gaan

Wie neem jij mee om Mel B, Mel C, Geri Horner en Emma Bunton nog eens aan het werk te zien?

the spice girls
© getty

Fans waren laaiend enthousiast en de kaartjes vlogen de deur uit toen de Spice Girls in 2019 een reünietour hielden. Goed nieuws voor wie er toen niet kon bijzijn, want de dames zouden volgend jaar voor de allerlaatste keer samen enkele optredens geven.

Er is geen ziel op aarde die ‘Wannabe’, ‘Stop’ of ‘If You Wannabe My Lover’ niet luidkeels kan meezingen. De Spice Girls waren in de jaren 90 dan ook de allerbekendste meidengroep en stonden wekenlang op één met hun hits. Ze verkochten wereldwijd meer dan 85 miljoen (!) platen. In 2000 gingen de dames helaas elk hun eigen weg, maar ze bleven wel goede vriendinnen. Daarom hielden ze vorig jaar een reünietournee. Fans – waaronder zelfs Adele – sprongen een gat in de lucht. Helaas vonden de optredens enkel plaats in het Verenigd Koninkrijk en waren de 700.000 tickets voor de shows in een mum van tijd uitverkocht.

Verjaardagstournee

Goed nieuws voor wie er toen niet kon bijzijn, want geruchten doen de ronde dat Mel B, Mel C, Geri Horner en Emma Bunton in 2021 opnieuw op tournee zouden gaan! De band viert volgend jaar hun vijfentwintigste verjaardag en die willen ze duidelijk niet zomaar voorbij laten gaan. Dit keer zouden de concerten niet enkel in Groot-Brittannië plaatsvinden maar ook in de rest van Europa, Amerika en Azië.

Een bron die goed bevriend is met Mel C vertelde aan de Britse krant The Sun dat de bandleden tijdens de coronacrisis al verschillende gesprekken hielden over de tour via WhatsApp en Zoom. Mel C zou de drijvende kracht zijn achter deze tweede reünietournee. Volgens diezelfde bron zou het de allerlaatste keer zijn dat ze samen optreden, want de Spice Girls zijn een voor een al goed in de veertig. Wij hopen zó hard dat ze ook halt houden in ons Belgenlandje en leggen onze plateauzolen en crop tops al klaar!

Lees ook: