Home celebs ‘The Hills’-sterren Heidi Montag en Spencer Pratt verwelkomen eerste kindje

‘The Hills’-sterren Heidi Montag en Spencer Pratt verwelkomen eerste kindje

Proficiat!

Suikerbonen à volonté bij de acteurs van ‘The Hills‘, want na Lauren Conrad en Whitney Port is nu ook Heidi Montag bevallen van haar eerste spruit. Dat leuke nieuws heeft het koppel zelf verklapt aan US Weekly.

Joepie, Heidi Montag en haar man Spencer Pratt zijn gisteren de trotse ouders geworden van hun allereerste kindje. Nog voor Heidi goed en wel bekomen was van de bevalling, vertelde het koppel het geslacht én de naam al aan de pers. Ach ja, wij houden wel van deze snelle reactie.

Blond haar en blauwe ogen

Heidi en Spencer hoopten op de komst van een zoontje en na negen maanden is hun droom eindelijk uitgekomen. Het koppel heeft de kleine man de naam Gunner Stone meegegeven. Cute!

‘Onze zoon is op 1 oktober om 15u geboren. Hij heeft blond haar en blauwe ogen’, vertelde de kersverse mama aan US Weekly. Een foto van de kleine spruit hebben ze nog niet online gezwierd, maar wij zijn er zeker van dat dat niet lang zal duren.

My guys ?#HeavenSent

A post shared by heidipratt (@heidipratt) on

Heidi en Spencer leerden elkaar kennen op de set van ‘The Hills’ en in 2009 gaven ze elkaar het jawoord. Wij wensen het kersverse gezin alvast een dikke proficiat!

Lees ook: