Home celebs CUTE: Lauren Conrad toont voor het eerst haar zoontje aan de wereld

CUTE: Lauren Conrad toont voor het eerst haar zoontje aan de wereld

En hij is nog zo klein!

Lauren Conrad
Instagram: laurenconrad

Begin juli is Lauren Conrad bevallen van een zoontje, maar op een foto van Liam was het nog even wachten. Gelukkig heeft Lauren besloten om ons niet langer in spanning te houden en heeft ze voor het eerst een foto van haar kleine spruit gedeeld.

Lauren Conrad en haar man William Tell zijn op 5 juli ouders geworden van hun eerste kindje. ‘Net voor de bevalling had ik het gevoel dat ik me aan het klaarmaken was voor een blind date’, aldus Lauren.

Welkom, Liam!

‘Ik was er zeker van dat hij een grote baby zou zijn, maar ik was echt verbaasd over hoe klein hij was’, dit heeft de blondine zelf verteld in een interview met People Magazine. Verder zegt ze dat ze stiekem gehoopt had op een jongen en dat haar zoontje op zijn vader lijkt. ‘Op een dag was ik naar hem aan het kijken en toen begreep ik plots waarom mensen aan kindjes beginnen’.

Wie weet krijgt Liam er binnenkort ook een broertje of zusje bij, want Lauren en William willen graag twee kinderen. Wij hopen alvast dat het koppel volgende keer een dochter krijgt. Want zeg nu zelf, een miniversie van Lauren Conrad is toch het liefste wat er bestaat?!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.