Home celebs LOL: ‘GoT’-actrice Sophie Turner wint de bottle cap challenge op de meest...

LOL: ‘GoT’-actrice Sophie Turner wint de bottle cap challenge op de meest geniale manier

'Ik zie er verschrikkelijk uit, maar iemand moet het doen', schrijft Turner bij haar interpretatie van de challenge.

Verschillende celebs probeerden elkaar de voorbije weken de loef af te steken door op de meest indrukwekkende manieren het dopje van een fles te trappen. Actrice Sophie Turner is de hype kotsbeu en beëindigt die met haar geweldige interpretatie van de bottle cap challenge.

Sophie Turner bewees al vaker dat ze een madam met een geweldig gevoel voor humor is. Nu doet ze dat opnieuw met een filmpje op haar Instagram Stories. De ‘Game of Thrones’-actrice lijkt op het vliegtuig even haar beste karatebeweging te gaan bovenhalen om het dopje van haar flesje wijn te doen vliegen, maar niets is minder waar. Turner draait het dopje van de fles en zegt met een doodserieuze blik ‘Stop ermee, nu’. ‘Ik zie er verschrikkelijk uit, maar iemand moet het doen’, staat er op de video geschreven. Heerlijk, en helemaal Sophie Turner.

De bottle cap challenge begon begin deze maand het internet rond te gaan. De bedoeling is dat je met een indrukwekkende trap het dopje van een fles doet wegvliegen. Het duurde niet lang voor bekende koppen zich aan de challenge waagden. Kendall Jenner dacht waarschijnlijk dat ze de overwinning binnen had met haar trap vanop een jetski, maar dat was dus buiten de pasgetrouwde Sophie Turner gerekend. Kunnen we dit dan het officiële einde van de hype noemen, voor iedereen het net zo kotsbeu is als Sophie?

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.