Home celebs Shailene Woodley is voor het eerst in het openbaar gespot met haar...

Shailene Woodley is voor het eerst in het openbaar gespot met haar verloofde

De 'Big Little Lies'-actrice en haar verloofde zijn nog geen jaar aan het daten, maar volgens insiders zou de lockdown hen op korte tijd dicht bij elkaar hebben gebracht.

shailene woodley
© getty

Shailene Woodley (29) werd een tijdje geleden ten huwelijk gevraagd door American-footballspeler Aaron Rodgers (37). De twee tortelduifjes werden nu voor het eerst sinds hun verloving samen in het openbaar gespot. Hun grote glimlach en in elkaar verstrengelde handen verklappen dat het nog steeds grote liefde is.

Shailene Woodley, die je kan kennen uit onder meer ‘Divergent’, ‘Big Little Lies’, ‘Adrift’ en ‘The Fault in Our Stars’, was begin deze week op stap met haar toekomstige hubbie Aaron Rodgers. Het koppel werd voor de eerste keer sinds hun verloving samen gespot toen ze aan boord stapten van een privéjet in Mexico.

Een dag later genoten ze van een heerlijke maaltijd in een restaurant in Arkansas en nadien poseerden ze met veel plezier met het keukenteam. De zaak postte het kiekje natuurlijk trots op Instagram en op die manier kan de hele wereld zien dat de liefde er nog steeds vanaf spat tussen de twee. ‘Shailene en Aaron waren heel aanhankelijk en hielden elkaars hand vast’, vertelde een bron aan Us Weekly.

Gekke periode

De 29-jarige actrice en de 37-jarige American-footballspeler zijn sinds vorige zomer aan het daten. ‘Ze waren eerst vrienden, maar daarna sloeg de vonk over’, vertelde een bron aan Us Weekly. In februari werd bekend dat het koppel zich stiekem verloofde. Rodgers werd voor de derde keer in z’n carrière bekroond tot Most Valuable Player (MVP) en tijdens z’n dankrede vermeldde hij zijn verloofde. Hij noemde Shailene niet bij naam, maar iedereen wist natuurlijk dat de twee al een tijdje aan het daten waren.

Later die maand bevestigde Woodley het goede nieuws tijdens een interview met tv-host Jimmy Fallon en vertelde ze dat ze eigenlijk al een hele tijd verloofd is. ‘Hij is een geweldige en ongelooflijke persoon‘, aldus Shailene. ‘Ik dacht nooit dat ik verloofd zou zijn met iemand die ballen gooit voor de kost’. Ze is naar eigen zeggen namelijk niet echt een grote sportfan.

‘We leerden elkaar kennen in deze gekke periode. Alle stadions waren dicht, dus ik zag hem nog niet spelen.’ Ook haar hond is gek op Aaron. ‘Het eindje dat mijn hond loopt als ik een bal gooi, is niks in vergelijking met de marathon die ie loopt als Aaron gooit.’

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Shailene Woodley was voor Aaron samen met rugbyspeler Ben Volavola. Het koppel zette in april 2020 na drie jaar een punt achter hun relatie.

Lees ook: