Home celebs Hilary Duff is bevallen van haar derde kindje

Hilary Duff is bevallen van haar derde kindje

De actrice koos voor een onderwaterbevalling en deelde een aandoenlijk kiekje van de kleine spruit in bad.

hilary duff
© getty

Hilary Duff (33) verwelkomde haar derde kleine spruit op deze aardbol. De actrice koos voor een onderwaterbevalling en deelde een aandoenlijke foto om het goede nieuws bekend te maken.

Hilary Duff maakte vorig jaar eind oktober bekend dat haar man Matthew Koma en zij opnieuw een kindje samen verwachtten. De actrice heeft al een negenjarig zoontje Luca uit een vorige relatie en samen met Matthew heeft ze een dochtertje van twee genaamd Banks.

Onderwaterbevalling

Eind februari dacht iedereen dat Hilary zwanger was van een jongetje, want ze kleurde haar blonde lokken felblauw en postte het resultaat daarvan op Instagram. Ze wist haar fans op een goed dwaalspoor te brengen, want op 24 maart kwam haar kleine spruit ter wereld en het is een meisje dat de prachtige naam Mae kreeg!

Ze deelde afgelopen weekend de allereerste foto van de baby en dat kiekje is aandoenlijk. Hilary koos voor een onderwaterbevalling waarbij ze omgeven werd door haar gezinnetje. Op de foto zie je haar nog in het bad zitten samen met haar andere dochtertje Banks en beiden houden ze Mae teder vast. Hubbie Matthew wrijft ondertussen door haar haren terwijl Luca trots naar zijn kleine zusje kijkt.

Heel wat van Hilary’s collega’s stuurden de mama al hun felicitaties. ‘Hoe geweldig is dit, proficiat’, schreef Jenna Dewan onder de prachtige familiefoto. ‘Deze foto’, reageerde Ashley Tisdale met een reeks hartjes. ‘Proficiat mama’, typte Sophie Turner, ‘Gefeliciteerd schoonheid’, zei Lea Michele en ‘Supermama’, stuurde Meghan Trainor.

Nog meer babynieuws: