Home celebs Chiara Ferragni verwelkomt haar tweede kindje

Chiara Ferragni verwelkomt haar tweede kindje

De Italiaanse modeblogster koos voor een unieke naam!

Chiara Ferragni
© Getty

Heugelijk nieuws ten huize Chiara Ferragni en Fedez! De Italiaanse modeblogster (33) is zonet namelijk bevallen van haar tweede kindje, een dochtertje. Uiteraard deelde ze dit mooie, intieme moment met haar volgers op Instagram.

Hoewel Chiara Ferragni volop van haar zwangerschap (en dus ook van haar bolle buikje) genoot, maakte ze aan haar volgers wel duidelijk dat ze niet kon wachten om haar tweede kindje in de armen te kunnen nemen. Zo postte ze gisteren nog een story waarin ze een flinke eye roll maakte en de veelzeggende woordenShe’s not born yet? erbij schreef. Lang hoefde de Italiaanse modeblogster echter niet meer op dat kleine wondertje te wachten, want in een nieuwe update wordt duidelijk dat ze vandaag bevallen is.

In een intiem kiekje zien we de trotse mama haar dochtertje, die de naam Vittoria kreeg, in de armen houden. Chiara stuurde niet veel later via Instagram Stories ook een filmpje de wereld in waarbij manlief Fedez in tranen naar het kleine meisje kijkt. Het koppel wordt momenteel dan ook overspoeld met gelukwensen, onder andere van Dua Lipa.

Grote broer

Leo, die afgelopen week net drie kaarsje uitblies, mag zichzelf nu dus grote broer noemen. Een wens die het koppel eigenlijk al lang koesterde, maar door de hele coronacrisis wat langer duurde om tot vervulling te brengen. In oktober maakte Chiara het nieuws van haar zwangerschap dan ook wereldkundig met twee filmpjes. Eentje waarin ze erachter kwam dat ze zwanger was, en eentje waarin ze haar familie vertelde dat haar gezinnetje groter zou worden. Een moment waarbij niemand het droog hielt.

Meer babynieuws: