Home celebs ‘High School Musical’-ster Ashley Tisdale (35) is bevallen van haar allereerste kindje

‘High School Musical’-ster Ashley Tisdale (35) is bevallen van haar allereerste kindje

Ze maakt het nieuws bekend met een prachtige foto op Instagram.

ashley tisdale bevallen
© getty

Ashley Tisdale (35) is bevallen! De actrice, die we allemaal kennen als Sharpay Evans uit de populaire films ‘High School Musical’ en haar man Christopher French (39) verwelkomden hun allereerste kindje.

Ashley Tisdale en haar man Christopher French maakten midden september wereldwijd bekend dat ze samen hun eerste kindje verwachtten. De actrice en zangeres deed dit met een schattige Instagrampost waarbij ze beiden dolverliefd keken naar haar bolle babybuikje. Christopher deelde op zijn beurt een kiekje waarop hij zijn vrouw en de toekomstige mama van zijn kleine spruit teder vasthoudt.

Voor de rest bleef het koppel mysterieus, want het maakte noch de datum waarop Ashley was uitgerekend noch het geslacht bekend. Daar kwam een maand later verandering in toen ze een gender reveal party hielden en de binnenkant van de taart, tot grote blijdschap van Ashley als we de foto’s zien, prijsgaf dat het een meisje is.

Speciale naam

Een dik halfjaar later is het wachten voorbij, want Ashley Tisdale is bevallen. Ze verwelkomde op 23 maart haar dochtertje en deelde al een glimp van dat kleine wondertje op Instagram. Op de aandoenlijke foto zien we hoe Ashley het piepkleine handje van haar pasgeboren baby vasthoudt. Smelt! Ashley verklapte ook al de naam van het kleintje. Christopher en zij kozen voor een speciale naam die je niet elke dag hoort: Jupiter. ‘Jupiter Iris French arriveerde op deze aarde’, schreef de celeb onder de prachtige foto.

Het koppel stapte in 2014 in het huwelijksbootje en is nu dus een gezinnetje van drie. De kersverse ouders kregen al heel wat felicitaties van andere celebs. ‘Engel’, schreef Emma Roberts, ‘Een koningin en haar prinses’, reageerde Sarah Hyland, ‘Proficiat prachtige mama’, typte Lea Michele en ‘Welkom klein meisje’, zei Hilary Duff.

Lees ook: