https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs Hilary Duff is zwanger van haar derde kindje

Hilary Duff is zwanger van haar derde kindje

De actrice maakte het nieuws zelf bekend op haar Instagramaccount.

hilary duff derde kindje
© Getty

Vrolijk nieuws op deze grijze zondag! Hilary Duff maakte namelijk bekend dat ze zwanger is van haar derde kindje. De actrice koos er bovendien voor om het nieuws via Instagram de wereld in te sturen en de aankondiging zelf is alvast té schattig.

Hilary Duff had dit weekend een grote verrassing voor al haar volgers. De actrice kondigde namelijkaan dat ze zwanger is van haar derde kindje. ‘Wij zijn aan het groeien!!! Vooral ik…’, schreef de actrice onder het schattige filmpje op haar Instagramaccount. In de video zie je trouwens hoe Hilary haar man omhelst terwijl hij liefdevol over haar babybuikje wrijft. Cute!

Derde kindje voor Hilary Duff

De actrice heeft al een zoontje van 8 jaar genaamd Luca met haar ex-man Mike Comrie. Met haar huidige echtgenoot Matthew Koma heeft ze al een dochtertje Banks (2). Ook Mattew zelf deelde het nieuws op zijn Instagramaccount. Hij deelde hetzelfde filmpje, maar dan met volgende caption: ‘lol de quarantaine was leuk. Baby #3 -2021’.

View this post on Instagram

We are growing!!! Mostly me …

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Heel wat van hun beroemde vrienden zijn alvast enthousiast over het nieuws. Zo schreef Mandy Moore: ‘Yay. Het beste nieuws. Ik zie jullie graag en ik kan niet wachten om samen mama te zijn.’ Lea Michele reageerde dan weer het volgende: ‘Yes!!!! Proficiat!’. Last but not least deelde Ashley Tisdale nog een reeks vrolijke emoji’s onder de post. En terecht, want op zo’n druilerige dag kunnen we allemaal wel wat positief nieuws gebruiken!

Lees ook: