Home celebs SAY WHAT?! Tyga beweert dat hij de vader is van Kylie Jenners...

SAY WHAT?! Tyga beweert dat hij de vader is van Kylie Jenners ongeboren kind

De rapper eist een vaderschapstest.

Photo News

Tyga, de ex van Kylie Jenner, wil een vaderschapstest. Hij is er namelijk zeker van dat niet Travis Scott, maar híj de enige echte papa is van haar ongeboren kind.

De Kardashians zouden zichzelf niet zijn zonder een beetje drama. Vorige maand raakte bekend dat Kylie, met haar twintig jaar de jongste telg van de familie, vijf maanden zwanger is van Travis Scott. De twee waren nog maar aan het daten sinds april. Amper een week geleden kregen we het nieuws te horen dat de rapper haar plots dumpte omdat het voor hem te snel ging. Alsof dat allemaal nog niet genoeg is, zegt haar ex Tyga nu dat eigenlijk híj de papa is van de baby. Kan jij nog volgen?

Vaderschapstest

Er deden al verhalen de ronde dat Tyga, met wie Kylie drie jaar onafscheidelijk was, de papa zou zijn. Zijn eerste reactie op het babynieuws was een Snapchat van een krantenartikel met daarbij ‘Hell no, dat is mijn baby!’. Hij verwijderde de post snel daarna, maar het kwaad was geschied en de geruchtenmolen was natuurlijk in gang gezet. Nu vertelde een insider aan ‘InTouch Weekly’ dat Tyga absoluut een vaderschapstest wil laten doen.

Jaloers

‘Tyga is enorm jaloers‘, vertelt de bron. ‘Hij gelooft écht dat dit zijn kind is. Hij praat er constant over met zijn vrienden. Hij zal sowieso een DNA-test eisen van Kylie.’ We weten nog niet eens zeker of Kylie echt zwanger is en er is al verwarring over wie de vader is van het kind. Benieuwd hoe dit allemaal afloopt, we houden jullie op de hoogte.

Kylie met Travis

Bron: InTouch Weekly

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.