Home celebs AHA: we weten eindelijk wie de nieuwe vlam van Kobe Ilsen is

AHA: we weten eindelijk wie de nieuwe vlam van Kobe Ilsen is

Ze was vorig jaar in 'Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond’ een van de uitverkorenen van paardenboer Stephan.

© Photo News

Eén-gezicht Kobe Ilsen (38) liet vorige maand op MNM weten dat hij opnieuw verliefd is. Niet meer, maar ook niet minder dan dat. De ‘Op één’-presentator onthulde nu, net voor valentijn, wie zijn nieuwe grote liefde precies is.

Dat Kobe Ilsen heel wat harten sneller doet slaan, moeten we je waarschijnlijk niet meer vertellen. Toch is er maar één gelukkige die met Kobe aan de haal kan gaan en dat is dit keer geen onbekende in het showbizzwereldje. De presentator hield de lippen bijzonder stijf op elkaar, maar vertelt nu toch wie zijn nieuwe vlam is. Sara Vermassen (31) mag zich de nieuwe vriendin van Kobe noemen.

‘Boer zkt Vrouw’

Sara is producer bij Noxville, het productiehuis dat voor Eén ‘Raymond 70’ en voor Canvas ‘Paradise City’ maakt, maar we kennen haar van ergens anders. Ze was tijdens het laatste seizoen van ‘Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond’ een van de uitverkorenen van paardenboer Stephan in Canada. Sara arriveerde toen wat later op de boerderij dan de andere vrouwen en werd meteen geviseerd door Evelien die haar toen een ‘stadsmusje’ noemde. In 2011 stond Sara op 22-jarige leeftijd trouwens ook naast Justine De Jonckheere op het podium van Miss België.

Sara naast boer Stephan. © VTM

Kobe werd in het verleden een paar keer gelinkt aan zijn zijn tv-partner in het Eén-programma ‘Over eten’ Danira Boukhriss Terkessidis, maar bleef ondanks de vele geruchten vrijgezel. Vier jaar geleden liet hij in het Eén-programma ‘Het huis’ al weten dat hij allesbehalve een casanova is. ‘Iedereen vindt verliefd zijn het schoonste gevoel ter wereld. Ik niet’, vertelde hij toen. ‘Dat haalt je zo hard onderuit dat je geen pedalen meer hebt. En geen pedalen meer hebben, dat vind ik niet leuk. Als ik verliefd ben op iemand, dan is dat een oerkracht die alles wegblaast. Het probleem is dat dat niet blijft duren.’

Hopelijk blijft het dit keer wél duren en kan Kobe met Sara een gloednieuwe start maken. Wij vinden ze alvast heel goed bij elkaar passen!

View this post on Instagram

#team

A post shared by Kobe Ilsen (@kobeilsen) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: