Home celebs Sabine Hagedoren vindt opnieuw de liefde: ‘Ik heb inderdaad een nieuw lief’

Sabine Hagedoren vindt opnieuw de liefde: ‘Ik heb inderdaad een nieuw lief’

'Je mag niet alleen blijven' was het laatste wat Sabines overleden echtgenoot Jurgen tegen haar zei.

Sabine Hagedoren
© VRT

Meer dan twee jaar nadat haar echtgenoot Jurgen de strijd tegen kanker verloor, heeft Sabine Hagedoren de liefde gevonden bij een nieuwe man. Zo komt Jurgens laatste wens uit: hij zei op zijn sterfbed tegen Sabine dat ze niet alleen mocht blijven.

Nieuwe liefde

‘Ik heb inderdaad een nieuw lief’, bevestigt Sabine Hagedoren aan de redactie van Het Laatste Nieuws. ‘Hij heet Sam Pauwels. Meer heb ik daar niet over te zeggen.’ Vermoedelijk leerden Sabine en Sam elkaar kennen op de VRT, waar hij achter de schermen werkt als grafisch ontwerper, animator en designer.

In de zomer van 2016 overleed Sabines echtgenoot van twaalf jaar na een lange strijd tegen longkanker. Hagedoren praatte daar eenmalig openlijk over in het programma ‘Die Huis’ van televisiemaker en meester-interviewer Eric Goens. In een van de meest ontroerende en meest gesmaakte afleveringen vertelde de weervrouw dapper hoe ze ondanks het verdriet gelooft maar één optie te hebben: eruit halen wat eruit te halen valt. Dat doet ze nu, op aanraden van Jurgen, want die vroeg haar net voor hij stierf om ‘er nog iets moois van te maken’. ‘Je bent te mooi om alleen te blijven’, vond hij.

Meer BV-nieuws: