Home celebs Koen De Bouw toont gespierd lijf voor nieuwste filmrol

Koen De Bouw toont gespierd lijf voor nieuwste filmrol

Check die biceps!

Instagram @koendebouw

Koen De Bouw speelt een officier in de Vlaamse actiefilm ‘Torpedo’. Voor de rol moest hij niet enkel een duikcursus volgen, maar spendeerde de acteur ook ettelijke uurtjes in de fitness.

‘Torpedo’ vertelt het verhaal van een groep Vlaamse rebellen die tijdens de Tweede Wereldoorlog met een duikboot van Congo naar Amerika moeten varen. De opnames zijn momenteel aan de gang en speciaal daarvoor werd zelfs een duikboot nagemaakt in de studio.

De hoofdrollen zijn weggelegd voor Bert Haelvoet, Vic De Wachter, Sven De Ridder en Koen De Bouw. Die laatste leeft zich weer helemaal in in zijn personage. Zo volgde hij niet alleen een duikcursus, maar dook hij ook de fitness in. Op een foto die Koen deelde op zijn Instagrampagina is duidelijk dat zijn harde werk resultaat oplevert, want check die biceps!

Stoere borstkas

We zijn het gewend om Koen strak in het pak te zien verschijnen op tv, maar deze keer poseert de 53-jarige acteur met zijn stoere borstkas helemaal bezweet in een marcelleke. We like! Als hashtag schreef hij zelf onder de foto: #patsers. We moeten wel nog even geduld hebben voor de film, want ‘Torpedo’ komt pas volgend najaar, op 23 oktober in de bioscoop.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.