Home celebs Jeroen Van Dyck opnieuw verliefd, twee jaar na breuk met Nathalie Meskens:...

Jeroen Van Dyck opnieuw verliefd, twee jaar na breuk met Nathalie Meskens: ‘Ik ben voorzichtig gelukkig’

'Mijn scheiding heeft me een serieuze knak gegeven', vertelt de acteur.

Jeroen Van Dyck Nathalie Meskens
© Belga

Bijna twee jaar na de pijnlijke breuk met Nathalie Meskens, heeft Jeroen Van Dyck zich opnieuw durven openstellen voor de liefde. Hij heeft een relatie, maar het is allemaal nog heel pril, vertelt de acteur in Dag Allemaal. ‘Maar verliefd zijn is wel een zalig gevoel’, klinkt het.

Voorzichtig gelukkig

Na twee moeilijke jaren waarin hij naast de breuk met Nathalie Meskens na een huwelijk van tien jaar recent ook het faillissement van een van hun restaurants te verwerken kreeg, gaat het terug goed met Jeroen Van Dyck. Hij gaat opnieuw aan het werk als acteur in een nieuwe reeks van Ketnet en hij is verliefd. ‘Ik heb een bijzonder iemand leren kennen, maar het is allemaal nog heel pril’, zegt hij daarover. ‘We willen samen iets moois opbouwen, maar we nemen er onze tijd voor. Mijn vriendin en ik willen niets overhaasten. Ik ben voorzichtig gelukkig. Maar verliefd zijn is wel een zalig gevoel. Dat brengt stabiliteit op privévlak, en daar snakte ik wel naar.’

Pas onlangs heb ik mijn scheiding een plek kunnen geven.

Het heeft lang geduurd voor Jeroen zijn scheiding volledig kon verwerken. ‘Die scheiding heeft serieus op mij ingehakt’, vertelt de acteur. ‘Ik voelde me heel ongelukkig. Dat was best wel een moeilijke periode. En toch moest ik een manier vinden om met die breuk om te gaan zodat ik opnieuw voort kon met mijn leven. Helaas was het niet mogelijk om die knop zo snel om te draaien in mijn hoofd.’

Net als Nathalie koos Jeroen ervoor om in therapie te gaan. ‘Als je tien jaar samen bent geweest met iemand, lijkt me dat niet abnormaal’, verklaart Jeroen. ‘Die breuk heeft me een serieuze knak gegeven. Ik twijfelde voortdurend aan mezelf en wist niet meer wat ik moest doen. Daardoor heb ik ook twee jaar lang niets kunnen opbouwen. Ik kon mijn hart niet openstellen voor iemand anders. Pas onlangs heb ik alles een plek kunnen geven. Ik heb het gevoel dat ik weer de juiste beslissingen neem in mijn leven. Alles valt weer in de plooi.’ Met Nathalie heeft hij zelden nog contact. ‘Dat zou alles nog ingewikkelder maken’, aldus Van Dyck.

Nathalie Meskens begon een jaar na de scheiding een relatie met Nadim, een Antwerpse diamantair van Libanese afkomst. ‘Ik zou niets liever willen dan de hele tijd over hem te stoefen’, vertelde een verliefde Nathalie een aantal maanden geleden nog.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Meer BV’s: