https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs Nathalie Meskens: ‘Miserie is gewoon een deel van het leven. Je kunt...

Nathalie Meskens: ‘Miserie is gewoon een deel van het leven. Je kunt niet elk moment van de dag gelukkig zijn’

'In moeilijke tijden leer je je echte vrienden kennen.'

Instagram: @messenbak
2016 was een bewogen jaar voor actrice/presentatrice/zangeres Nathalie Meskens. Ze kreeg heel wat kansen op carrièrevlak en kreeg haar eerste hoofdrol in een langspeelfilm, maar besloot ook te scheiden van haar man Jeroen Van Dyck.

Vandaag vertelt Nathalie Meskens in Story over de mooie, maar ook de minder mooie dingen die ze in 2016 meemaakte. Op carrièrevlak lijkt Nathalie het helemaal voor elkaar te hebben, maar daarnaast is ze na tien jaar aan het scheiden van haar man Jeroen Van Dyck en volgt ze therapie. Voor 2017 wenst ze zichzelf een beetje meer rust toe in haar hoofd en hart. En dat gunnen we haar van harte!

Therapie

Sinds vorige zomer volgt Nathalie therapie en daar schaamt ze zich helemaal niet voor: 'Ik voel me een rijker mens omdat ik zoveel bijleer over mezelf. Ik heb trouwens beslist om dit een tijd te blijven doen. Het is best wel confronterend, maar nooit op een vervelende manier.' Nathalies therapeut geeft haar naar eigen zeggen en nuchtere kijk op bepaalde situaties. Hij is onafhankelijk en zal dus nooit een gekleurde mening hebben omdat hij simpelweg geen onderdeel is van haar dagdagelijks leven.

Nathalie heeft ook veel aan gesprekken met vrienden en familie en zegt heel dankbaar te zijn voor de vrienden die ze heeft: 'Ik heb het geluk dat ik omringd word door de beste vrienden en vriendinnen ter wereld. Ik weet niet hoe ik die mensen ooit zal kunnen bedanken voor alles wat ze de afgelopen tijd voor mij hebben gedaan. Ze zijn er altijd voor mij geweest, dat was zo mooi.'

'Pippa'

Het scenario van haar allereerste langspeelfilm 'Pippa' werd speciaal voor Nathalie geschreven. Ironisch genoeg gaat de film over de scheiding tussen Pippa en haar man, die gespeeld wordt door Tom Van Dyck. Een situatie waarin Nathalie zich nu ook in het echte leven bevindt. 'Een ongelukkige samenloop van omstandigheden', noemt Nathalie het zelf.

Nathalie houdt goede herinneringen over van de opnames en spreekt vol lof over haar tegenspeler Tom Van Dyck: 'Het was de eerste keer dat ik samen met hem op een set stond, maar het klikte vanaf de eerste minuut, ook al moesten we elkaar constant de huid vol schelden.' 'Pippa' speelt nog steeds in de zalen. Allen daarheen!

Lees ook: