Home celebs Ryan Reynolds post de grappigste én vreemdste verjaardagswens aan zijn vrouw Blake...

Ryan Reynolds post de grappigste én vreemdste verjaardagswens aan zijn vrouw Blake Lively

Plagen is liefde vragen, toch?

© getty

Blake Lively vierde afgelopen weekend haar 32ste verjaardag. Ryan Reynolds wilde zijn vrouw ook via sociale media ‘in de bloemetjes zetten’ en postte daarom niet één, maar 10 bijzonder eigenaardige foto’s.

Ryan Reynolds en Blake Lively zijn het levende voorbeeld van de uitdrukking: ‘plagen is liefde vragen.’ Het celebkoppel doet niets liever dan de draak steken met elkaar op sociale media, en wij genieten daar natuurlijk volop van! De zwangere Blake werd afgelopen zondag 32 jaar jong, en vierde dat hoogstwaarschijnlijk in het gezelschap van haar hubby en hun schattige kindjes Inez (2) en James (4).

Onflatterende foto’s

Terwijl zij haar man onlangs nog – om het in zijn woorden te zeggen – ‘het beste cadeau ooit‘ gaf, kwam Ryan op de proppen met een iets minder emotionele verrassing op zijn sociale media. Emoties roept zijn post sowieso op, maar het zullen eerder tranen van het lachen zijn dan van ontroering.

Ryan vond er namelijk niets beter op dan een hele reeks onflatterende foto’s van Blake te delen met zijn volgers. Wazige beelden, gesloten ogen of een half gezicht. Elk plaatje staat mijlenver van de glamoureuze rodeloperfoto’s die we gewend zijn van de knappe blondine. ‘Gelukkige verjaardag’, voegde hij er nog droogjes aan toe.

View this post on Instagram

Happy Birthday, @blakelively.

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds) on

Hoe hilarisch herkenbaar is het dat je partner een aantal ‘scheve’ foto’s van je trekt en deze vervolgens ook nog eens gezellig bijhoudt op zijn smartphone? We zijn er zeker van dat de jarige Blake eens goed moest lachen met deze streek, en we houden ons nu al klaar voor haar zoete wraak. Go Blake!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.