https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs Blake Lively geeft hubbie Ryan Reynolds ‘het beste cadeau ooit’

Blake Lively geeft hubbie Ryan Reynolds ‘het beste cadeau ooit’

'Als ons huis in brand staat, dan red ik eerst dit. Dan kom ik terug voor Blake.'

© getty

Wat geef je sterren die werkelijk alles al hebben nog cadeau? Blake Lively weet raad! Zij kocht iets voor manlief Ryan Reynolds en de acteur was zó blij dat hij het deelde op Instagram.

Ryan Reynolds is pas jarig in oktober, maar zijn vrouw Blake Lively verraste hem onlangs met een spontaan cadeautje. De beste geschenken zijn zelfgemaakt of hebben een mooie betekenis. Zeker als de ontvanger in het geld zwemt en waarschijnlijk alles wat hij wil al in zijn bezit heeft. De actrice heeft dit goed begrepen en ze wist hubbie Ryan van zijn sokken te blazen met haar laatste aankoop.

‘Een levende herinnering’

Benieuwd wat het is? Een schilderij! Als we de foto op Instagram zien, dan vinden we het eerlijk gezegd niet zo mooi. Er staat een jongetje op afgebeeld die aan zijn krantenronde bezig is. Het soort ‘kunst’ dat we op een rommelmarkt zonder twijfelen en zonder het één blik te gunnen, zouden voorbijlopen. Maar voor Ryan is dit, om het in zijn eigen woorden te zeggen: ‘Het beste cadeau dat ik ooit van mijn vrouw kreeg.’

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Er hangt natuurlijk een uitleg aan vast en die doet hij met veel plezier uit de doeken op zijn Instagrampagina. ‘Mijn eerste job was kranten aan huis leveren voor The Vancouver Sun’, aldus de acteur. ‘Het huis op het schilderij is het huis waar ik opgroeide. Mijn broers en ik hebben elkaar jarenlang proberen vermoorden op dat gazon. Er staan heel wat verborgen schatten op het doek zoals mijn idool John Candy wiens foto op de voorpagina van de krant prijkt die het jongetje vasthoudt. Het huis is helaas gesloopt, maar het is een levende herinnering in mijn hoofd.’

Blake raakte duidelijk een gevoelige snaar met dit persoonlijke cadeau dat kunstenaar Danny Galieote speciaal maakte voor de acteur. Maar Ryan zou Ryan niet zijn als hij de emotionele boodschap niet zou afsluiten met een hilarische plaagstoot aan zijn vrouw. ‘Als ons huis ooit in brand staat, dan zal ik dit eerst redden. Dan kom ik terug voor Blake’, lacht de ster.

Lees ook: