Home celebs Romeo Chris Van Tongelen gaat na 10 jaar opnieuw scheiden

Romeo Chris Van Tongelen gaat na 10 jaar opnieuw scheiden

Chris scheidt van Brigitte, de mama van Ian Thomas.

Photo News
Triest nieuws ten huize Van Tongelen. 'Familie'-acteur en Romeo Chris Van Tongelen gaat namelijk scheiden van zijn tweede vrouw Brigitte. Chris en Brigitte hebben samen een dochtertje van tien, Lily-Jane.

Chris Van Tongelen en Brigitte Derks hebben al een relatie sinds 2013, maar besluiten nu om zonder elkaar verder te gaan. Ze waren naar verluidt uit elkaar gegroeid. Chris was eerder al getrouwd en had al een zoon en dochter voor hij met de Nederlandse choreografe trouwde.

Ian Thomas

ia

Ook Brigitte had al een zoon voor ze een relatie met Chris begon en dat met acteur Frank Hoelen. De nu 19-jarige Ian Thomas werd bekend door zijn Justin Bieber-cover die zijn stiefvader Chris opnam en online zwierde. Dat betekende het begin van Ian Thomas' internationale muziekcarrière.

Bijna drie jaar geleden verhuisde Brigitte samen met haar zoon Ian Thomas en dochter Lila-Jane naar de VS voor Ian Thomas' muziekcarrière. Chris bleef pendelen tussen België en de VS. Dat zou hun relatie geen goed gedaan hebben. Een halfjaar geleden verhuisden Brigitte en Lila-Jane weer naar België. Ian Thomas bleef achter in de VS.

Het gerucht gaat de ronde dat er een financieel geschil is tussen Chris en Brigittes zoon Ian Thomas. En dat dat geschil weleens aan de grond van hun scheiding zou kunnen liggen. Maar adviseur van het koppel Kris Bloemen ontkracht die stelling.

Meer BV-nieuws? Hierzo!

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.