Home celebs ZIEN: Romelu Lukaku (28) schittert op de Italiaanse cover van Vogue

ZIEN: Romelu Lukaku (28) schittert op de Italiaanse cover van Vogue

Vogue Italia deelde op sociale media al een kleine sneak peek die je niet wil missen.

Romelu-Lukaku-cover-vogue
© Getty

I tried to be on the cover of Vogue, but Romelu Lukaku (28) staat er binnenkort al op, en hoe! Onze Rode Duivel prijkt in een badjas (!!) op de Italiaanse cover van het modeblad, dat vanaf volgende week in Italië in de winkelrekken ligt.

De juli-editie van Vogue Italia is er eentje met een Belgische touch. Romelu Lukaku staat namelijk op de cover van het magazine, met daaronder in koeien van letters ‘De zoektocht naar perfectie, Romelu Lukaku‘. De editie ligt pas vanaf 29 juni (volgende week dinsdag, dus) in de Italiaanse winkelrekken, maar Vogue gaf op sociale media al een sneak peek van hoe de cover er zal uitzien. Daarnaast deelde het ook al wat extra beeldmateriaal dat je niet wil missen.

Andere liefde

Onze topvoetballer werd voor de gelegenheid in een outfit van het Italiaanse modemerk Versace gehuld, iets wat naar alle waarschijnlijkheid niet geheel toevallig is. Eerder dit jaar verscheen hij samen met zijn mama op de Fashion Week in Milaan. Hij had toen een gehandtekend shirt bij voor niemand minder dan Donatella Versace. De ontwerpster liet intussen op Twitter ook al weten dat ze topfan is van zijn verschijning op en in het blad.

View this post on Instagram

A post shared by Vogue Italia (@vogueitalia)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

En bij die cover en beelden hoort natuurlijk ook een interview. Inter Milaan deelde al een klein voorproefje van wat Big Rom in Vogue Italia vertelt. ‘De liefde die ik hier krijg, voelt heel anders dan de liefde die ik ergens anders krijg. Ik voel dat het oprecht is. Elke keer dat mensen hier lief tegen me zijn, probeer ik liefde terug te geven. Daar zijn ze hier heel dankbaar voor’, aldus de sterspeler tijdens het interview.

‘Beste speler’

Romelu Lukaka is in Italië geen onbekende. Integendeel: hij wordt er aanzien als een van de beste voetballers ooit. ‘Romelu Lukaku werd met Inter (Milaan, nvdr.) Italiaans kampioen en leidt op het EK de Rode Duivels in hun jacht op de eindzege. Hij wordt terecht gezien als een van de beste spelers in de wereldvoetbal en wordt ook wel de nieuwe “God” van Inter genoemd’, aldus Vogue Italia op Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Vogue Italia (@vogueitalia)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Onze Rode Duivels nemen het zondag tijdens het EK voetbal op tegen het Portugese nationale elftal, en dat wordt een überspannende match. Alle ogen zijn trouwens gericht op Romelu ‘Big Rom’ Lukaku, die oog in oog zal staan met die andere topspits: Big Ron, ofte Cristiano Ronaldo. Spannend!

Lees ook: